duminică, 6 martie 2022

Unde-i granita bade?

 Daca e sa stam pe „acela” si sa privim lucrurile la rece, toate imperiile se nasc, traiesc si mor.
Asta rusesc a durat ceva vreme, este momentul sa-si dea obstescul sfarsit. Dar il inspaimanta moartea si se zbate.
Acuma si astia cu NATO si ASEAN (parca), si pe ei i-a mancat tot in „acela”, asa ca facura un cordon sanitar imprejurul Rusiei si Chinei. Cu baze militare si tari aliate.
China este mai lucida, dar pe rusnac l-au apucat pandaliile.
De la Pornhub si de la CocaCola, (vorba vine) poporul rusnac a dat in damblaua consumerismului si a democratiei americane.
Asa ca Putin si-a facut socotelile, i-a mai spus si Baba Vanga (de dincolo) c-o sa moara sufocat, si a zis ca acum sau niciodata, s-o mai faca o data lata.
Din pacate Armata Rosie a ramas ca aia romaneasca din anii 80, cand m-au luat astia cu arcanul pentru cele 6 luni obligatorii.
Asta inseamna ca „stocul” era, acu la rusi este, de fapt inexistent, din cauza ca de pe el se luau piese pt. „masinile” care trebuiau sa mearga zilnic, pentru masinile sefilor sau pentru a le vinde si a lua tuica/vodca pt. seful de depozit.
Iar noile si avansatele avioane si tancuri rusesti sunt la fel de vulnerabile la aceleasi rechete Javelin si Stinger, ca acum 20 de ani.
De fapt , daca ati urmarit discursurile „iepocale” ale lui Putin ati observat ca a spus de nenumarate ori ca „ne-rusii” sa plece capul in Rusia si sa taca, ca acolo e doar tara rusilor.
In fapt, in Ucraina el face o epurare etnica. Rusii sa ramana, „cazacii” sa dispara, sa devina refugiati in EU.
Asa ca armele lui de „mare precizie” lovesc cu predilectie blocuri de locuinte si case.
Daca NATO si UE intevin, vom avea razboi in toata Europa. Daca nu intervin, Putin se va intinde si dincolo de Ucraina…..
Oricum, vorba chinezului: traim vremuri cacacioase.
Apucati-va de agricultura in zone cu cat mai putina circulatie,. :)))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu