luni, 28 martie 2022

Razboiul resurselor

 Daca inca mai credeti ca Putin a visat urat si a doua zi a atacat Ucraina, puteti sa va culcati la loc.

Sau daca credeti ca a vrut sa scoata din Ucraina "jidanii nazisti" care se catarasera la conducere.... tot asa, mereti de faceti nani ascultand Serile la Moscova, Katiusha etc..

Astea au fost doar lozinci pentru mujicii nostagici, care se visau "gheroi", in lupta cu nazistii, dupa ce pierdusera luptele cu hazaica si sticla de vodca.

Este doar o continuare a WW II, in care noul Stalin vrea sa puna mana pe unul din cei mai mari producatori de grau si de floarea soarelui, in cadrul luptei pentru acapararea pietelor mondiale.

Constient de dependenta Europei fata de materiile prime exportate de Rusia, Putin vrea sa mai adauge ceva, granele din Ucraina.

Asta in cadrul politicii de expansiune permanenta si de cucerire a Europei, pana la Atlantic, pentru ca in WW II nu numai ca nu le-a iesit pasenta, dar americanii au publicat si cantitatea ajutorului militar si economic acordat URSS.

Milioane de rusi au murit pe front, dar au murit in tancuri, avioane, masini si vase americane.

Fara ajutorul american, Hitler ii lasa pe rusi in taiga sa faca focul frecand doua betisoare.

Nu stiu daca Putin va putea ramane in Ucraina, pentru ca majoritatea europenilor nu-l mai vor, nu in Ucraina, ci in Europa, si am credinta ca-l vor scoate si de unde a intrat, pe usa din dos.

Cu cat dureaza mai mult, cu atat e mai rau pentru Putin.

Cu cat se va incapatana mai mult sa castige in Ucraina, cu atat blocada economica va fi mai stricta si pierderile lui in materiale de razboi si oameni vor creste, de la mari, la catastrofale.

Doar o mana de state au votat pe fata cu Rusia la ONU: 

Belarus, Coreea de Nord, Eritreea și Siria.

Si ce state..... 🙂

Restul lumii a votat inpotriva Rusie sau si-a acoperit curul abtinandu-se de la vot precum traditionalii aliati ai Rusiei, Cuba și Venezuela care s-au alăturat Chinei si au zis "pas".

Nu disperati, o sa fie bine si la vara cald, iar ce nu se termina pana in toamna, continua la primavara.

Iar daca sunteti nerabdatori, amatori de avanpremiere cu zombii,  moroni, si morti umblatori, va zic ca urmeaza razboiul APEI POTABILE!

Aveti put in curte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu