joi, 10 martie 2022

Natasha si blindatul rusesc …..

Stand eu pe cur si citind presa, si de aici si de acolosha, cred ca Putin a zis: „Ori la bal ori la spital …. asa ca ori se preda Ucraina, ori Rusia merge pana la capat.” Ce inseamna capat nu stiu, dar cred ca este ceva care are legatura cu „haul infinit si negru al neantului”.
A doua constatare, a mea, ca de experti militari pensionari care se balacesc in panseuri populare, m-am saturat, este ca doctrina militara rusa prevedea ajungerea la Atlantic doar pe autostrazile nemtesti, ca in Nemtia l-a cumparat Putin pana si pe fostul Presedinte.

Asa ca, ele, blindatele rusesti, nu stiu cum este cu aratura, indiferent de nationalitatea ei, si cum scapa intr-un sant sau pe semanatura, acolo raman si asteapta sa vina masina de tractare de la ucrainieni, ca sa recupereze cadavrul pe care nici macar nu le-a trecut prin cap sa-l arunce in aer. Ca filme cu WW II n-au vazut in viata lor, nici gospodarii rusri si nici tzarii lor.
Asa ca acuma se explica de ce cca 60 km de blindate rusesti se inghesuie pe o autostrada catre Kiev, in loc s-o ia peste tarina si sa ajunga la capitala pe aratura.
Acuma vin ucrainienii, busesc cam 20 de blindate si blocheaza toata coloana, iar Ivan zice merci, ca n-a fost in capul coloanei si ca nu ajunge sa lupte pe strazile din Kiev.

Si … se apuca sa debaraseze, incet, incet, ca la razboi nu se face nimica in graba, soseaua de cadavrele metalice si ale camarazilor.
Si apoi, in pas de tango: doi pasi la stanga, doi la dreapta si doi inapoi. ca sa o luam de la cap in doi.
In 3 zile, aka saptamana viitoare, de pe 14 martie vine gerul in Ucraina: vant cu -10 grade, care luate impreuna se vor simtii ca -20, iar rusii din coloana nu vor mai putea sa iasa afara din blindate, sa se pise, ca sa nu le inghete putza.
Iar cum blindatele n-au caldura dacat daca le merge motorul, iar motorul merge cu combustibil, care nu este … parca vad c-o sa le inghete rusilor si curul, nu numai putza.

Abia atunci sa vezi poluare si molime, cand o sa moara inghetati 20-30 de mii de rusi.
Ca sa se adevereasca si zvonul cu laboratoarele de virusi din Ucraina, ca Rusia nici nu stie ce sunt aia virusi, daramite sa aibe si laboratoare.
Doar China si Ucraina au, Rusia nu mai are laboratoare de pe vremea lui Pavlov, cand le-a transformat in lagare pe toate.
In concluzie, intrucat a bagat deja (degeaba) aproape 200 de mii de soldati in Ucraina, Putin o sa mai aduca inca pe atatia si o sa inceapa bombardamentele „covor”.
Vom incepe sa numaram mortii cu zecile de mii si refugiatii din Ucraina cu zecile de milioane.

Daca NATO n-o sa acorde un ajutor substantial in tehnica de lupta, sa nu va fie cu mirare, daca din pura intamplare, greseala si confuzie, rusii n-o sa ajunga sa bombardeze si Iasul, Constanta, rafinaria de la Navodari etc.
Si apoi o sa ne prezinte niste …. ranjite scuze diplomatice.

DSC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu