miercuri, 27 iulie 2022

D’ale Covidului ….

 

Două studii publicate marţi în prestigioasa revistă Science concluzionează că pandemia de COVID-19 a început din piaţa oraşului chinez Wuhan, indicând o foarte probabilă origine animală a virusului, potrivit AFP.
Sincer, parerea mea este ca si astia se afla in treaba, scriu la comanda, etc …..
Si da, SUA are laboratoare secrete pt. arme biologice, chiar daca sunt interzise, si Rusia are, si China are, si Franta are, si Groenlanda are, si Iranul are, si Israelul are, si Andora are (78 de mii de locuitori) si asa mai departe.
Am pus special 2 chifle in insiruire, ca sa vad daca cititi atent, caci TOTI au si TOTI cerceteaza ORICE.
Habar nu avem noi ce cacaturi cerceteaza astia, de la virusi la … extraterestrii si gauri negre.
Daca as putea …. si eu as cerceta.
Si banuiesc ca macar atata stiti deja, ca eu as cerceta gaurile negre ale celor 3,5 miliarde de muieri de pe lumea asta.
3,5 miliarde cu scazamintele de rigoare: pubere, babe, scopite etc.
As cerceta, daca restul de 3,5 miliarde de masculi ma lasa sa mai traiesc cateva zeci de mii de ani necesare intocmirii studiului.
Toata omenirea asta este bolnava de teorii conspirationiste, care mai de care mai abracadabrante.
Eu cred ca asta cu virusul este una din ele.
Nu are nicio importanta daca Covidul a existat dintodeauna sau a aparut acuma.
Si nu are nicio importanta daca Covidul asta a aparut in mod natural sau a fost facut in laborator!
Importanta este o cu totul alta problema: densitatea de locuire.
Si mizeria oraselor mari.
Pun pariu ca 80% din populatia marilor orase nici nu stie despre ce vorbesc.
Vorbesc despre miliardele de oameni care traiesc la marginea, la periferia marilor orase, acolo unde cacatul si pisatrul se scurg, in cel mai bun caz, prin rigolele de la marginea drumului.
Oameni care traiesc, asa cum se spune in Romania: „in tiganie!”
Acolo unde nu exista nicio asistenta medicala si oamenii n-au bani nici macar pentru o aspirina.
N-ati fost la „marginea” Bucurestilor, ca sa nu mai zic in favelele braziliene, in mahalalele indiene, sa se cace vaca sacra pe bocceaua vostra, in marginea orasului piramidelor, in mahalalele orasului Cairo, in Sudan sa beti apa din raul unde cu 5 m in aval se pise unul.
Sa-i multumiti lui Dumnezeu sau lui Iahve, lui Budha sau cui vreti voi … Curcubeului, ca ati ajuns sa va nasteti si sa traiti, pentru ca in ultimii 50 de ani ar fi trebuit sa izbucneasca sute de epidemii devastatoare, care sa reduca populatia Pamantului la 0,5 locuitori pe suta de kmp.
Norocul nostru a fost imunitatea NATURALA, care s-a dezvoltat in mii de ani si care a facut ca aceste epidemii planetare sa esueze in a ne decima.
NIci macar SIDA n-a reusit pentru ca, culmea culmilor, curvele din ceva stat African, acolo unde toata lumea se reguleaza cu toata lumea, si cu animalele, curvele alea sunt imune la SIDA !!!
Dar …. eu cred ca bafta s-a terminat.
Covidul nu dispare chiar daca se transforma intr-o varianata benigna.
In fond interesul lui nu este sa omoare gazda, ci sa traiasca cat mai mult in ea.
Deci nici n-am terminat cu Covidul si cu valul lui 6 si apare Variola Maimutei, preponderent la cei cu preferinte sexuale speciale, adica la pidosnici ca sa le spun pe nume si sa mai primesc 30 de zile de suspendare.
Apropo, activistii curcubeului etern s-au suparat pe numele virusului si au cerut schimbarea lui intrucat este denigrant sa fie alaturati maimutelor!
De parca ei nu se trag din antropoide si n-au cazut tot dintr-o mizda!
O sa faca „astia” ceva vaccin si pt. asta, asta a maimutei, …. si-o sa apara altul, si altul, si altul……
Si-o sa tot apara pentru ca suntem prea multi si prea mizerabili.
Mizerabili din punct de vedere al mentinerii curateniei si al locuirii „cur in cur”, de s-a ajuns sa n-ai loc sa tragi o basina.
Putin si ricanii fac razboi nu din motive ideologice, ci din motive economice! Ucraina este o PRADA bogata, precum mamutul vanat de un trib de 10 oameni. Dintr-un mamut aia mancau un an intreg.
Rusii si ricanii o sa manance un secol!
Ce epidemii vor genera zecile de mii de morti aflati momentan sub daramaturi, nu stiu sa va zic, dar cu certitudine vor genera.
Iar daca se intarata baietii si se umfla razbelul ala, vom avea daramaturi in firecare oras.
Clima se schimba si ea. Apa potabila va costa greutatea ei in aur.
Si nu vorbesc despre viitorul posibil peste 1.000 de ani.
Vorbesc de „maine”.
Noi oamenii suntem ai dracului de tari pentru ca noi, oamenii, putem sa controlam viitorul NOSTRU, dar nu putem controla viitrul PLANETEI.
Iar actuala schimbare de clima este o schimbare a datelor ASTRONOMICE SI PLANETARE, nu tampenia sustinuta de adeptii idioti ai imbecilei care se plimba cu barca cu panze, ca sa nu produca bioxid de carbon.
Suntem exact ca in bancul cu studenta care dadea examen la fiziologie, si intre aparatul urinar si creier, alege creierul.
Iar profesorul, stupefiat, o intreaba:
– Fa de cand e mai usor sa gandesti, decat sa te pisi?
Si noi chiar asa procedam, in loc sa ne gandim cum sa facem sa traim bine si sanatosi, toti cei aproape 9 miliarde (din cate am inteles), ne pisam, adica facem bombe ca sa ne dam in cap si sa reducem populatia.
Stiu aia de pleaca pe Marte, de ce o fac!
Oricum, care stiti c-o sa crapati nu uitati sa-mi lasati bunurile prin mostenire notariala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu