vineri, 20 ianuarie 2012

Revolutia ultimului comision !

Chiar m-am ofuscat !
Javara kgb-ista a iesit la declaratii si ne-a indemnat sa nu confundam ce se intampla acum cu ce era in 1990 !
Pai cum sa confundam, ca in anii '90 eram zeci sau sute de mii de oameni in strada, fara sa fim adusi de nici un partid cu autobuzele.
Si il vroiam tocmai pe EL jos !
Si a chemat minerii !
Dupa 21 de ani, marile partide PSD si PNL au platit la greu ca sa aduca 7500 de oameni din toata tara la Bucuresti !
Ca sa sparga ecranele la bancomate. :)))

Hai sa fim serioosi, 80% din populatie este nemultumita de cum merg lucrurile, dar 0,1 % iese in strada, din simplul motiv ca restul nu mai au NICI o incredere in TOATA clasa politica !
E nasol, dar asta este adevarul, trebuie sa fi dement sa-l schimbi pe dracu cu fisu.
Cu al batran te-ai mai aranjat, i-ai dat, te-a lasat sa mai "dansezi" si tu, daca vine fisu nehalit de 8 ani iti ia si pielea de pe tine si apoi da vina pe Greaua Mostenire ! :)

N-am desfiintat "sistemul" nici macar prin revolutie in 1989, cat a fost aia de lovitura de stat comandata din strainatate, dar la care au murit entuziastii.
Tot comunistii si securistii au ajuns in fruntea bucatelor.

Ma c...c pe alegeri anticipate !
Tot ce o sa se intample, o sa fie ca parlamentarii lui Basescu o sa migreze la PSD si PNL si o ne tepuiasca in continuare, impreuna cu fratii lor care i-au primit cu bratele deschise, ca sa faca acea majoritate parlamentara ce o sa le permita sa vanda EI, ce-a mai ramas din tara, Sanatatea, Rosia Montana, vilele RAPPS, padurile etc.

Asta e miza actualei "revolutii" !
Ultimile comisioane, inainte de a se vinde toata Romania !

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Adica autobuzele si microbuzele alea care au carat manifestantii, intr-un brusc si emotionant avant revolutionar, au mancat aer si le-au crescut aripi ca sa ajunga la Bucuresti ?
      Asta doriti sa spuneti, ca PC, PNL si PSD n-au cheltuit nici un leu cu manifestatia ? :)))

      Ștergere
  2. corect...10 pentru NU anticipatelor si NU pentru clasa politica,intreaga bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru Szombath27 ianuarie 2012 la 23:47

    Dupa cum s-a vazut, anticipate nu vor fi, dar nici...comasate!
    Dar suspansul creste in intensitate, ca in orice film politist si ma rog sa apuc sfarsitul, cand binele invinge raul...
    De regula in filmele americane, dar "viatza bate filmul" si presupun ca la "noi", la romani, filmul va fi cam la fel, sau partial color!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cumva acest articol la scris cineva sustinator al acestei guvernari?!?.Daca nu ce este de facut?ROMINULUI simplu ii ramine singura satisfactie alegerile.De ce,simplu ROMANIA se inparte in 3(TREI)clase Rutere ,ziaristi(includem si mari analisti""")si ALTIIIII,in an electoral le mai da un picior de porumbel (nu de gaina,ca face o ciorba mai mare)in plus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand trebuie sa spun ca nu imi plac "anonimii". Imi creaza o stare de greata viscerala, vis-a-vis de lipsa de verticalitate a persoanei ce refuza sa raspunda pentru actele sale.

      In al doilea rand, cred ca se pot face multe.
      Poti deveni conducator si sa aplici "ideile tale" despre cum trebuie condusa Romania. La mine la tara, asta se mai cheama dictator, tiran, comunism, fascism etc.
      Mai poti sa te pliezi "sistemului" si s-o duci foarte bine, daca te apleci pana la pamant cu posteriorul in sus si bagi botul unde trebuie ca sa sugi cat poti. Ce ti se ofera, nu ce-ai vrea tu !
      Poti sa-i bagi pe toti in PM si sa-ti vezi de treaba ta. Dar nu spera la mai mult decat ce este necesar pentru "refacerea fortei de munca", ca n-o sa capeti ! Pentru ca o masina, un tv led de 106 cm si un apartament, nu este reprezentarea valorii tale reale !
      Daca chiar esti smecher, destept si nu in gasca de la putere si pui pe roate o chestie care functioneaza si face multi bani, ai belit-o ! Imediat vine cine trebuie, ca sa ti-o cumpere (cu ANAFUL alaturi, daca faci fitze).
      Garantat iti gasesc ceva ca sa te bage in faliment.
      Mai poti sa faci ce fac eu, in speranta ca acei 99% IMBECILI UTILI care populeaza Romania, vor reusi sa se destepte peste .... 30 de ani.
      (eu n-o sa mai traiesc atata)
      Dar iti spun eu, nu spera ca nu ai nici o sansa sa se intample asta, pentru simplul motiv ca "sistemul" este intodeauna mai tare ca tine.
      Dar ... macar mori satisfacut ca ai muncit degeaba. :)

      Ștergere