joi, 19 ianuarie 2012

La rivolutie ma ...... !

Cica nu scriu destul pe aici. Acum ce sa zic ? Imi fac rusinat autocritica si promit sa fiu promt cu publicarea Legii privind Nationalizarea fabricilor, uzinelor, caselor si masinilor.
Ca de cand legea se face in strada, doar atat iese din mintea "colectivismului stradal", intrucat tot romanu viseaza sa se plimbe cu masina de serviciu la Sinaia si sa stea in locuinta RAPPS la Snagov !
Acum nu va ofuscati degeaba, ca aia din piata nu sunt prosti, doar le e foame iar un instinct atat de atvic, de primar, ii scuteste de orice responsabilitate.

PROSTI, dar nu oricum, ci facuti gramada ca o balega mustoasa, zemoasa si moldoveneasca strivita in mijlocul soselei de rotile unei basculate, sunt politicienii ! N-am sa inteleg niciodata ce-a fost in capul celor 4 crai de la rasarit, cand s-au hotarat sa mearga la Universitate.
Dar asa ca exercitiu de stil pot sa incerc:

1. Domnul Lis, de-a dreptul sinuncigas ca orice domn ajuns la senectute si roza, nu doamna si nici trandafirul, ci starea sociala cu acel "scle" in capul bietei roze, a vrut sa-i MAI spuna macar UN bucurestean: "Sa traiti domn Primar", inainte sa crape.
Nu bucuresteanul, domnul Lis.
Norocul lui ca nu l-a recunoscut nimeni, ca doar de un infarct politic in piata, mai duceam lipsa.

2. Irinel cel cu blana pe el, a vrut sa-si testeze noile izmene prezidentiale la impactul cu populatia feminina dintre Teatrul National si Universitate.
Ca altfel, de ce-ar fi aparut acolo ?
Greseala mare, intrucat ultrasii au furat nu numai bordurile ci si trotuarele, asa ca doamnele vizate probabil de 'nealui si-au facut CRUCE si s-au mutat in zone cu pavele DE PIATRA, care "e" mult mai sanatoase decat "marmorele lu Videanu"
Expeditia lui Irinel in "jungla universitara" a avut un singur rezultat, s-a intors cu izmana rupt'n tur, acasa !
Adio izmene prezidentiale !

2bis. Bis, pentru ca DD nu merita un punct intreg, unic si dedicat, nici macar in balbaiala asta a mea, daramite in atentia populatiei.
Oricum, am remarcat ca e mai iute de picior ca Irinel si la primul HUOOoo a disparut precum nea Ghita in ceata, ..... dar are scuze.
E mai mai firav si la fire si la stat si nici nu e asa blanos ca Irinel, adica ar fi simtit coatele alegatorilor drept in vot, pardon bot.
Asa ca se infunda repejor in canale lui, unde vorbeste si acum de unul singur cu bucuria ca are 2 "echoiasi" dragalasi care-l pupa n'bot(vot) si-i papa tot.

3. Si bomboana pe coliva, Nea Lotzi liberalul, o uitat de polinco ce-l astepta pe masa, acasa si s-a dus sa se abureasca cu aerul manifeSTATIEI de la Universitate. Ca pana acolo se auzeau huiduielile ambetatilor admiratori ai polinco-liberalismului.
Asa ca a fugit repede cu insotitori cu tot, sa raporteze la Imparatia Liberala ca e treaba lunga, groasa si nervoasa. In consecinta, gradinarul sef de lot a hotarat sa-si tina crinuletii la adapost de vanturile verbale ale populatiei universitare, taman in Piata Victoriei si a dat vina pe administratia basesciana a lui Oprescu, care nu-l lasa sa marsaluiasca victorios pana la Teatrul National !
De parca i-a pasat cuiva, vro'data de vro autorizatie in tara asta. :)
Si s-avem pardon liberalii vor la Guvern-are, nu la competitii universitare, asa ca au la Victoriei pe stanga si parcare, ca tot o carmesc incet, incet, catre ... FSN fost PCR.

Eu imi permit sa-i sugerez Maestrului Beligan, sa iasa impreuna cu onor colegii domniei sale pe platoul din fata teatrului si sa joace "O scrisoare pierduta" ....
Poate asa, se mai trezesc unii, ca din cate vad eu se vinde turmentare la greu in toata zona. Si la sticla si la pet, ca-i acelasi marafet.
Iar daca se molipsesc si jandarmii cu ce se vinde prin zona, ca de oameni "e" si ei ....

Sunt mult mai curios ce-o sa faca matusalemicul domn Iliescu, care proaspat alezat si resapat, pe Titulescu de la Monte Carlo l-a chemat.
Nervos ca nu mai se poate hatana prin Monte Carlo cale de 40K euroi, piticul Titulescu a tamponat o ziarista de la televiziunea de casa a PSD, careia i-a spus ca e "dusa".
Acum eu n-am inteles ce vroia sa sugereze 'nealui sau cum e cu complimentul asta facut damelor.
Ca una e sa fii dusa cu pluta si alta e sa fii dusa pur si simplu la procuror, de exemplu.
Situatie in care, important este cine te duce, ca daca te duce procurorul la el ..... e penala treaba ! :)))

E clar, iar au dat americanii cu gaze revolutionare prin Romania, daca pana si Rebengiuc a uitat de politichie si s-anfipt in gatul Stelei Popescu, iar Monitorul Oficial pune pe hartie ca nr. 34 e din 16 DECEMBRIE 2012, in loc de 16 ianuarie.

Un comentariu: