luni, 27 februarie 2023

Sa punem atomul in slujba pacii ....

 Si sa luptam pentru pace, pana la unu!

Astea erau niste lozinci din minunata epoca cerausita, epoca in care bunica se ducea de la 2 noaptea la coada, sa-i prinda pe „Frații Petreuș” (pui sub un kg./2 buc. in aceiasi punga)

Putler filosofeaza si incearca sa bage spaima in rusi: „NATO vrea sa distruga Uniunea Sovietica si Federatia Rusa …..
Grupul etnic rus s-ar putea sa nu supravietuiasca….”
(Pai nu le-ati distrus singuri in 1989, ca sa va imbogatiti?)
Adica mai bine fiti eroi si muriti pe front, vrea el sa zica, decat sa va omoare nenorocitii aia de la NATO, ca noi avem adaposturi in muntii Urali.
Acuma adevarul este ca in conditiile in care Rusia a ajuns sa fie condusa de o MAFIE-SECURISTO-COMUNISTOIDA, si mai ales avand in vedere ca Putler s-a exprimat cu subiect si predicat ca el vrea refacerea URSS si a influentei sale …..(adica sa revenim la Pactul de la Varsovia si anii 1970), este normal ca NATO sa puna TALPA ca in fotbal.
Adica pana si aia care ma injura in privat, pe messenger, realizeaza ca SUA, lumea occidentala, nu mai accepta rachete cu incarcatura atomica in … CUBA, cum a incercat Hrusciov.
Iar faptul ca Putler isi „impinge pe fereastra” toti colaboratorii care misca in front, este si mai ingrijorator pentru Occident.
Conducatorii si cand „mor violent”, o fac discret, in patul lor, dupa o „boala grava” si o indelingata suferinta” de … 3 ore, nu impuscati in public, ca in Africa. 🙂
Asa ca este absolut normal: atunci cand incepi sa ii lichidezi pe unii si pe altii la …. Londra, cum face Putler, ca bubuii occidentali sa se sezizeze si mai ales sa se ingrijoreze.
Apoi ca bubuii sa ia masuri.
Si va rog sa nu va excitati degeaba.
Mi-o fi venit si mie idea ca Rusia trebuie dezmembrata, dar „bubuii” occidentali STUDIAZA (altceva decat „mi-a venit idea”) dezmembrarea Imperiului Tarist, de niste ani buni.
Rusia este un stat multinațional, pe teritoriul căruia trăiesc peste 193 de popoare, ceea ce este menționat în preambulul Constituției Federației Rusiei.
Si nu in ultimul rand, pe frontul din Ucraina, Putler a impins la inaintare toate popoarele din Asia Sovietica, nu pe rusi.
Poate au murit cativa generali, colonei etc. de ETNIE rusa, dar restul pana la 150.000 de soldati au fost din ETNIILE ASIATICE ale URSS!
Aici e o chestie interesanta de sapat la ea:
La mintea lui Putler, doar astia care ii sunt amici, care il servesc, impreuna cu care a furat, … doar astia sunt RUSI?
Restul ce sunt? Carne de tun?
Putler continua politica de epurare etnica si de eliminare a minoritatilor nationale, inceputa dupa 1989 prin „eliberarea” a peste un milion de evrei si permiterea plecarii acestora in Israel.
(a fost suficienta dovedirea ca un bunic din 4 a fost de etnie evreiasca, in timp ce religia iudaica impune existenta unei mame evreice.)
Simultan si Israelul s-a trezit cu FSB-ul in batatura si in Knesset.
De aici si nevoia stringenta a lui Netanyahu de a o lua pe urmele lui Dragnea si de a-si apara „economiile”.
Dar, spre deosebire de noi, evreii sunt in strada de 8 sapatamani.
A se vedea ce legi se propun acuma in „Sparlamentul Romaniei”, la fel ca ale lui Dragnea, sau si mai rau.
A nu se uita nici discursurile lui Putin vis-a-vis de „straini”, ADICA POVESTILE DESPRE „Rusia este NUMAI a rusilor”.
Asa ca de la inceputul razboiului in Ucraina, din Rusia au mai emigrat inca 20.000 de evrei, din cei 160.000 care mai ramasesera din nostalgie, din interes financiar, de comunisti ce erau ……
Putler vrea Ucraina SI pentru ca RUSIA sa ramana in Europa!
Altfel, Rusia este o putere ORIENTALA, care se poate bate fara nici o sansa la intaietate, cu …. China.
Basca, Ucraina a fost TRAMBULINA pentru cucerirea Europei, Ucraina a fost locul unde complexul militaro-industrial SOVIETIC a amplasat fabricile cu cea mai inalta tehnologie pentru producerea de rachete si avioane.
Iar de la Petru cel Mare si Ivan cel Groaznic, Rusia a vrut intodeauna sa ajunga la Atlantic, pentru ca pana la Pacific a ajuns intr-o plimbare, „duminica dupa-amiaza”.
Cand ti se ciobeste cutitul si ramai fara varf la el, este cam nasol si Rusia sufera si isi plange in pumni, pentrru ca a pierdut Ucrainei.
Adica a pierdut si 80 de milioane de fosti cetateni sovietici.
Apoi, cel mai mare afront adus Rusiei este faptul ca in Constitutia Ucraine scrie CLAR: Aderarea la U.E. si NATO.
Asa ca in lipsa de …. de cam toate alea, ca toate depozitele de armament ale Rusiei au fost deja praduite de amicii promovati mari generali de Putler, cu doamna China care deocamdata doar se face ca ajuta, intrucat de fapt si de drept, nu-i convine o Rusie care sa se aseze in fruntea bucatelor, precum in epoca comunista, acuma cand ea, China, a ajuns prima putere economica a lumii, deci … asa ca, in lipsa de toate alea, Putler mai poate DOAR sa canta la balalaica atomica.
Si o face periodic, la fiecare livrare de armament din Occident catre Ucraina.
Apropo, ati ochit ceva spatiu verde in jurul blocului si ati discutat cu familia, ca acolo o sa va ingropati unii pe altii?
Adica ala dintre voi care supravietuieste …. daca….
In ultimul sau discurs Putler afirma, cu totul halucinant, ca:
Occidentul este cel care „a început conflictul”, Rusia fiind nevoită „să folosească forţa pentru a-l opri”.
Acuma nu mai este nimic de facut, cum se spune, locomotiva a fost pusa pe sine si i s-a dat drumul la vale!
De oprit, locomotiva o mai poate opri doar tovarasul „Locotimov”, ala care a inventat dracia si a pus KGB pe drumuri la Londra, ca sa afle la ce foloseste. Pardon, pe vremea lui Stephenson exista Ohrana tarista.
Parca am mai amintit de bancul asta din vremurile comuniste. 🙂
Asteptam, ca inca 50 de mii, inca 100 de mii de „rusi” sa moara pe frontul din Ucraina, pana il roaga cineva frumos pe Putler sa sara peste pervazul ferestrei de la etajul 11 sau il intoxica cu 10 grame de plumb?
Sau nu?
Apasa dementul butonul rosu si pleaca 100 de nucleare din cele 5.000 existente la rusi.
Restul fac fassss sau plici pe amplasamentele lor.
Si Koniet filma, iesirea prin Sarindar.

S. Rayev
Original Vintage Soviet Poster Atom Space For Peace Dove
UN United Nations USSR
1986

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu