marți, 31 ianuarie 2023

Da-ne Doamne noua, Razboiul nostru cel de toate zilele.

A trecut aproape anul de cand a izbucnit razboiul in Ucraina si populatia Pamantului s-a redus doar cu cca. 200.000 de capete de vita furajata.

Nu va revoltati la idea ca folosesc termenul de “furajat”, ca asa sunteti considerati, animale tinute/ingrijite/suportate de stat.
Adica nu voi il tineti din taxe si impozite pe el, pe stat, ci statul va suporta, va tine pe voi.
Ti-ai dracului de sclavi, nimic nu stiti.
„În ziua de 24 ianuarie 2023, Forțele Ucrainene de Apărare Aeriană au doborât trei elicoptere de atac rusești Ka-52 in doar 30 de minute”,
„Elicopterele executau misiuni de lupta în vecinătatea Evhenivka, districtul Volnovakha, regiunea Donețk.
“Ucrainenii au doborât și un Su-25 rusesc, în vecinătatea Bakhmut.”
Altfel nimic nou, deci liniste pe frontal de rasarit.

Cu trimitere catre stramosii din Imperiul roman, Erns Toltemberg, secretar general NATO, a cuvantat si el ceva, undeva, la o adunare de capete neincoronate.
“Armele sunt calea catre pace” a spus doct, domnul secretar musai si general, ca altfel era confundat cu generalii romani facuti la chemarea bocancului, din pifani, direct generalisimi.
Ca sa o spunem pe cea dreapta, zicearea ii apartine lui “Publius Flavius ​​Vegetius Renatus” si apare in lucrarea sa “De Re Militari”, vol. III.
Si suna cam asa: “si vis pacem para bellum”, adica “daca vrei pace, pregateste-te de razboi”.
Chestie pe care Europa, asta cu pregatirea, a sarit-o in ultimii 50 de ani, intrucat balarea discriminarea pozitiva a etniilor conlocuitoare si a minoritatilor sexuale.

Dar in chestia cu calea …ori e vinovata latina lui Toltemberg, ori a traducatorului de la situl respectiv. ultimul in mod cert nestiind nici ce este aia “para” si zice ca e ceva cu monetary, lichiditati…..
Si alea sunt necesare sa-ti faci cavou la bellu m (figura m), dar merge si cu credit, precum grecii care au mizat totul pe stergerea datoriilor.
Acuma sa vezi ce de tancuri, cumparate cu sudoarea grecoteilor, pe plajele insulei Lesbos, o sa faca cadou Ucrainei, mareata UE.
Pagina si randul (din “De Re Militari”, vol. III.) nu-l mai dau, ca sa nu par pretios, asa cum abia asteapta sacalii netului sa ma catalogheze, in imensa lor nestiinta de carte, pe care o transforma in savantlac.

Sua …. da si ea, asa symbolic, ca Abrams e scula de scula si trebuie specialisti pentru el, asa ca sa dea europeenii tancuri, ca americanilor o sa le trebuiasca in China, peste cca 2 ani.
Si oricum, razboiul trebuie sa fie intre Rusia si UE, sa le toace pe amandoua, sa le lase fara resurse si fara de monetar, pentru ca “SUA (este) uber alles” si asa trebuie sa si ramana: Jandarmul Mondial.
SUA a asteptat doar prilejul, momentul in care Putler a realizat ca este pus cu spatele la zid si ca de 50 de ani SUA inconjoara Rusia si China pe toate partile.
Ca-i inconjoara, bine face SUA.
Ca Putler nu renunta si spera sa invinga (chiar ce-o sa invinga?) sacrificand 10 milioane de rusi, in special din aia din Siberia, care fie vorba intre noi sunt orice , numai rusi nu, nu mai este bine.
Adica nu e bine ca s-a lasat cu razbel, ca mintenas se trezeste din betie un general rus si urla ca sunt invdati de martieni, adica zbang cu nucleara …. si gata, se dezgheata mamutii din capatul Siberiei si se trezesc la viata.
Acuma s-o spunem pe cealalta, cica cea dreapta, astea 3, Rusia, China si SUA se lupta pentru dominatia mondiala. Altfel spus care sa aibe cele mai mari boase, mai mari ca galeata si sa conduca lumea, in timp ce ceilalti doI sa-I linga oualele.
Acuma si primele doua si-ar lua gatul, maine, daca n-ar exista SUA.
De niste ani, a aparut si Praslea cel cu merele de aur, sau cel putin asa crede el, si a inceput sa se laude ca e mare si tare.
UE ii zice si a foat urat de la inceput, de toate celelalte 3 mari puteri.
Mai ales de SUA, care vedea, si in ca vede in UE o certa viitoare putere economica care boscorodeste o propaganda similara cu a SUA, despre democratie.
A nu se minimaliza cercetarea stiintifica americana, dar sa nu uitam ca pe Luna i-au dus cei 2.000 de specialist nazisti, carati in SUA cu operatiunea “Paperclip” si ca de cel putin 50 de ani “braindrain”-ul practicat de ameicani a golit Asia si Europa de multe cadre de “nadejde”.
Cand UE a inceput sa-si plateasca specialistii …. SUA a sughitat!
Deci in varianta americana, razboiul din Ucraina trebuie sa se poarte intre Rusia si UE prin intermediul Ucrainei, pentru ca in momentul in care aceasta va raposa la datorie, europenii, adica noi astia de la granita ucraineana, sa fie impinsi in transee cu buldozerele, atat alea rusesti, cat si cele americane.
Dupa ce vom taia copacii din curte, ca sa ne incalzim si SUA o sa ramana “gigea” si neatinsa precum fecioara nevinovata de incitare la viol, SUA se vor putea ocupa de China cu seriozitate.
Peste cca doi ani? Poate trei?
Marile firme IT concediaza cel putin 5% din totalul personalului.
Asta este tot pe directia sprijinirii Ucrainei, intrucat somerii se hotarasc mai repede, sa se angajeze in armata ?
In acelasi timp, pe 29.01.2023, Rusia ne anunta, prin vocea lui Dmitri Rogozin, ca da drumul la Robocop in Ucraina.
Acuma sa vezi ce de populatie o sa moara nevinovata, ca Robocopul asta rusesc este un blindat copiat dupa robotelul anti-tanc folosit de fascisti in WW II.
4 (patru) bucati, aoleu ce macel o sa faca astea,
4 platforme robotizate de tip Marker vor fi trimise in Dombas.
Nu stiu daca si explodeaza, dar c-o mitraliera 7,62 precis sunt dotate.
Prototipul ala de avion, de prin anii ’80, facut de un italian parca, care acvaplana nu-l trimit si pe el pe Nistru, pe front?


Intre timp China pompeaza in lume ce-a invatat sa faca pe banii americanilor, adica inca un virus respiratoriu.
Si asteapta sa vada daca in 2-3 ani se termina razboiul intre Ucraina si Rusia ca sa incepa ei razboiul cu SUA.
Virus chinezesc suficient de virulent incat Kim Jong-Un si Corea de Nord sa intre in panica.
S-a aflat ca in ciuda restrictiilor si insuficientei alimentare, populatia a inceput sa faca provizii de haleala.
O boala misterioasa a lovit oraselul Phenian, capitala Coreei de Nord si acesta a intrat in izolare, zic niste unii de la NK News din Coreea de Sud.
Oficialii comunisti din domeniul sanatatii au ordonat ca orasul sa intre in carantina timp de cel puțin cinci zile, din cauza unei boli respiratoria, care se raspandeste rapid si care nu a fost identificata, zic tot aia din sud.
„Rezidenții trebuie sa ramana in casele lor pana la sfarșitul zilei de duminică”, au continuat sa citeze sudistii.
Se pare ca nu este Covid deoarece, marele conducator Kim Jong-Un a declarat in august 2022 “Victoria impotriva pandemiei”.

La rascruce de vanturi, trase de unul aflat in SUA, Erdogan anunta turcimea mondiala ca SUA si UE sunt mancate de intoleranța religioasă.
Eu inteleg ca la el, asta inseamna ca noi crestinii, nu ne repezim sa trecem la Islamism.
N-am grija lui, c-o sa treaca prietenul lui, Putler impreuna cu tot FSB-ul, la islamism.

Cum balaream eu cu alte ocazii, omenirea asteapta in aceasta perioasa 3 evenimente majore:
1. Schimbarea polilor magnetici. Nord cu Sud si Sud cu Nord.
2. Activarea supervulcanului din SUA, de la Yellowstone.
3. Incetarea Interglacialului si intrarea in normalitatea Glaciatiunii in care ne aflam de milioane de ani.
“In aceasta perioada”, ca sa fim clari, poate insemna si peste o zi, si peste niste mii de ani.
Eee…. in lipsa confirmarmarii celor adumnata de mine, ca totusi imi cunosc limitele si nu inventez eu toate balariile, ceva tot zice unul, dupa niste studii, ca s-a intamplat deja, de peste 70 de ani.
Centrul de fier al Pamantului s-a oprit si se roteste invers.
Iar acesta centru are un ciclu de 70 de ani.
Inca nu l-a contrazis nimeni, comunitatea stiintifica afirmand ca are nevoie de circa niste decenii ca sa se pronunte.
Sau asta cu deceniile este pentru ca pe vremurile ce vor veni, n-o sa-i mai pese nimanui de ciclul centrului de fier al Pamantului?

https://www.msn.com/en-us/news/technology/the-mysterious-iron-ball-at-the-center-of-the-earth-may-have-stopped-spinning-and-reversed-direction/ar-AA16Hy9k?

Si ca totusi sa radeti, asa la final, de codru des ……
– Ce are un barbat în gat?
– Marul lui Adam și perul lui madam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu