miercuri, 4 ianuarie 2023

Acuma cu ce sa'ncepem?

 Cu prostia ruseasca care pune 500 de recruti intr-o cladire, ca sa aibe ce darama ucrainenii peste ei, cu doar 3 obuze Himars?

Sau cu parada cu „mascatii” de la Berzunţii de pe langa Bacau, care a ofuscat ambasada Ucrainei, ambasada unde nu prea mai este acuma loc de umor.
Poate le zice cineva, alora de la ambasada, ca aici, aici in Romanica, inca mai este o tzara de loc si pentru mistocareala la adresa „atomicelor” lui Putin, ca de milenii in mioritica Rumanie se traieste doar cu „haz de necaz”, si mai putin cu haleala, ca ultima creste colesterolul si Fauci mintenas o sa ne declare grav bolnavi, daca mestecam slanina cu ceapa, langa un litru de palinca.
Sau sa incepem cu petrecerea de dupa Revelin?
Eu cred ca aia e cea mai tare petrecere, ca-i gratis.
Adica cum zice inglezu este cu „left-overs”, ase, mai pe rumaneste, cu ce-a ramas nehalit si nebaut pana pe 3 ianuarie, ca pe 1 si 2 toata lumea bine crescuta in burdihan, doarme si da cu zeama de varza, ca sa se trezeasca din mahmureala.
Iar pe 3 ianuarie este boierie, boierie pe nemunca si gratis.
Bei si mananci fara sa miste muierea nici macar un deget, nici macar cu caratul la masa, ca-ti iei singur direct din frigider.
Apoi poti sa ragai si sa te besi cat cuprinde la bucatarie, inainte de a te arunca in fotel la tembelizor, ca sa revezi glumele din anii ’80 aranjate nitel altfel decat le stiai, ca doar ai vazut in fiecare an, ca si pe „singur acasa”, adica de cca 30 de ori.
Nici eu n-am iesit din numita paradigma, intrucat facandu-i pe austrieci albie de porci, m-am ales cu 30 de zile de intensa meditatie zaharica, precum bivolul romanesc in noroaiele tarilor nordice.
Asa ca cel mai tare petrecui pe 3 ianuarie. Singur.
In rest toate sunt asa cum trebuie, puse pe sine de eoni, daca sunt climatico-gelogice sau pe roate, daca sunt politico-economice.
Cu alte cuvinte Putin a ales exact perioada cea mai fasta pentru el, pentru a declansa razboiul final, ca altul n-o sa mai fie 150 de mii de ani.
Adica nu d’asta, ci doar cu prastia, sulita etc.
Si pentru ca „repetitio mater studiorum est”, iar eu aplic si partea a doua, adica „perseverare diabolicum est”, va mai explic inca o data, ca sa va intre la glagore:
1. Se modifica clima, dar nu cum repeta unii ca papagalii, a se vedea si mimoza aceea nordica, deja ofilita la pubertate, ci cum vrea Mama Natura, adica vine inevitavila GLACIATIUNE.
Mai corect ar fi ca ne intoarcem la normalitatea glaciatiunii cu ghetarii pana la jumatatea Europei.
Asta inseamna haleala putina, migratii de zeci de milioane de cioloveci, de la nord catre sud, gramezi de bani pentru ajutor social si incalzire, etc. A experimentat o vaca nemteasca cum este cu un singur milion de refugiati, acuma vor fi sute de milioane, iar tot nordul Europei care se va muta in insulele grecesti si mai la vale.
Egiptul faraonic mentioneaza o micro-glaciatiune, in care „popoarele marii” au ravnit la granarul egiptean, dar erau prea nehalite si n-au razbit in fata armatei maretului Hapi. (armata Nilului)
Deci, dependenta de petrolul, gazele si granele din EST, cu o armata deja pusa pe butuci, chiar daca avansata tehnologic, Europa are un mare noroc.
Acelasi ca in WW II, SUA inca exista!
Nu sperati la o rezolvare radicala, nu o sa existe asa ceva.
Putin si-a ales foarte bine momentul si locul.
Cu o armata Rusa depasita tehnologic, dar numeroasa si avand inca boambe atomice, cu intreaga industrie mondiala de varf (cibernetica), „aia occidentala”, dependenta de China care are 50% din mineralele necesare pe teritoriul ei, si 40% din restul concesionate pe zeci de ani (mineralele pentru ind. electronica), Rusia are fata de Europa doua arme grele:
1. Populatia este invatata sa sufere, considera suferinta pentru „Mama Rusie” o calitate, un act de eroism, si stie ca depinde de un tzar! Fara Tzar, rusul nici nu stie ce sa faca si nici nu misca macar un deget.
2. „Exista cioloveci”. Exista inca 8-10 milioane de rusi pe care Putin poate sa-i sacrifice linistit in Ucraina, in urmatorii zeci de ani.
Pana se schimba clima de tot. Pana vine glaciatiunea.
Apoi nu mai conteaza. Ucraina n-o sa mai fie granar, ci „zona” din Calauza fratilor Strugatki, Europa se va scurge zgomotos la vale, catre Africa de Nord si va trebui sa lupte acolo, cu islamistii radicali si isterici.
Rusia s-a scos, a ocupat deja Siria, iar Iranul este pe cale sa se rusifice si el.
Sa va mai zic ca in Israel sunt de peste 20 de ani, mai mult de un milion de rusi care habar n-au ce-i ala iudaismul?
De gaze si petrol nu se va mai discuta, caci doar rusii vor mai avea nevoie de ele.
Dupa ce va ramane 1/4 omenirea se va mai potoli, pana la urmatoarea incalzire, adica urmatorul interglacial. Si vom huzurii inca 20.000 de ani, sperand sa cucerim Calea Lactee.
Hai noroc si Sanatate, ca restul este deja varza a la Cluj.
Doar din 2020 incoace, am probe ca abia pe 3 ianuarie este sarbatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu