miercuri, 18 ianuarie 2023

Iluzia Raiului ……

 

Sper ca stiti, ca ati citit, Adam si Eva au zacut sub pom pana s-au plictisit.
Ce nu stim este sub care pom, intrucat erau muti pomi in Rai, si mai ales erau doi pomi speciali.
Pomul Vietii si Pomul Cunoasterii le zicea si eu cred ca erau arbori de samanta, de prasila.
Chestia cu „de samanta” o luati cum vreti voi, adica la propriu sau la figurat, ca sa nu-mi aprind eu paie in cap.
Apoi a venit Sarpele si le-a stricat siesta, iar Adam s-a ales cu o galca pe gat. Aia de-i zice Marul lui Adam.
Surprinzator, Dumnezeu s-a ofuscat si i-a alungat din Rai.
Zic surprinzator, pentru ca Dumnezeu fiind el …. omnipotent, omniscient, omni-de toate, se presupune ca stia dinainte ca Sarpele o sa-si bage coditia si-o sa rastoarne caruta Fericii si a Vesniciei Dumnezeiesti, precum s-a rasturnat si carul cu prosti de la Caracal.
Iar daca stia, de ce l-a lasat pe Uciga-l toaca, sa ii ia mintile Evei si sa-i puna fructul (atator pasiuni …. intelectuale) in mana?
Ii las pe domnii teologi sa se impauneze ca stiu ei raspunsul si sa ne vare iar pe gat chestia cu liberul arbitru, adica Dumnezeu i-a lasat sa alega, dar fara sa le spuna dinainte si care sunt repercursiunile alegerii unei variante sau a celeilalte.
Asa ca dupa ce-au zacut o eternitate in Rai, si s-au imbuibat cu fructele Arborelui Vietii, spre disperarea nutritionistilor actuali, si a curelor lor de slabire, Adam si Eva au fost izgoniti din Inaltul Cerurilor si au cazut in noroaiele Pamantului.
Asta numai si numai din cauza c-au indraznit sa guste din fructul Cunoasterii.
Ce nu ne spune Biblia este ca Dumnezeu nu avea nevoie de destepti, ci de niste prosti peste care sa domneasca, adica Adam si Eva.
Iar destepti facuse Dumnezeu inainte, arhangheli, ingeri si ingerasi, chiar si ingerase, si in special ingeri cazuti sau decazuti, ce mai, armate de … genii.
Unii asa de geniali incat dupa ce s-au razvratit, au luat-o la vale rau de tot, pana au cazut in Iad si au pus acolo de-o dictatura eterna.
Astia au fost cu soparlica, sau ma rog, cu sarpele, ala de-o amagii pe Eva, care rachiunoasa precum toate muierile, ii poarta pica si astazi lui Adam, ca n-a luat pozitie, adica n-a aparat-o contra Lui.
Chiar, ce barbat a fost si asta, de-a acceptat asa … fara sa se razvrateasca, o sentinta nedreapta, ca pana si pentru o teza de doctorat se judeca lumea in ziua de azi, pana la …. Dumnezeu!
Asa ca acuma, Eva si-a achizitionat sarpele ei, propriu si personal, care n-o mai insala, n-o mai amageste si in special n-o mai dezamageste, caci l-a facut dependent de … bateri.
Dildo ii zice acuma solzosului alunecos.
Urmare a caderii, Adam si Eva isi facura bordeiul de rigoare pe glodul pamantesc si se pusera pe facut plozi.
Asta fiind, asa cum se zice, alta pedeapsa si in special alta noutate pentru ei.
Si in aceasta privinta Biblia este eliptica de subiect si predicat, si nu ne calauzeste pe caile educatiei sexuale, omitand sa ne spuna daca in Rai, eoni de-a randul, impricinatii s-au regulat fara sa procreeze intrucat primeau anti-conceptionale, sau erau sterpi din Creatie, si/sau abia la zvarlirea pe Pamant, Dumnezeu le-a dat uneltele necesate procrearii si i-a inzestrat cu fertilitate.
Oricum nimic nu-i clar, dar este cert ca impricinatii au trait aproape 1.000 de ani, iar odraslele si urmasii lor nenumarate secole.
Nenumarate, dar din ce in ce mai putine, pana ajunseram in zilele noastre cand depasirea varstei de pensionare, de 65 de ani, este considerata o performanta exceptionala si o tragedie pentru bubuii care se impauneaza ca ei ar fi statul sau … ma rog, „sfatul”.
Ce trebuie inteles aicia este ca unii inca traiesc ca in Rai, adica fara sa faca nimica, datorita milioanelor de cetateni care cotizeaza 30-40 de ani, convinsi ca o sa mai apuce pensia si-o sa primeasca gramezi de bani, in timp ce ei zac la soare pe prispa.
Ca asa le-a promis „Soarele”.
Cum care „Soare”? Ala de-l votara rumanii acum 70 de ani, cand plictisiti de faptul ca de sute de ani ne-au regulat fanariotii si ipsialantistii, am zis noi sa incercam si cu rusii si comunistii.
Iar altii se iluzioneaza ca acum 34 de ani am schimbat sula!
Aiurea, tot urmasii rusilor si comunistilor ne reguleaza!
Ba mai nou, mai lipseste nitel si ne si bombardeaza.
Si pentru ca tot este purceaua moarta si cu curul in usa, si inca de acum ceva vreme ca deja pute rau, ne anuntara unii ca au rejuvenat sobolanii de laborator.
Hooo … stati blanzi ca n-o sa puneti gura pe carnita de sobolan, asta este marfa aleasa, pentru boieri, voi tot carne din mazare o sa mancati.
Adica i-au intinerit pe sobolani, ca voi nu le aveti pe astea cu frantuzismele, frantuzismele murind la Iasi, impreuna cu Chirita si Alexandri.
Apoi daca antecesorii neamului uman avea Raiul si Pomul Vietii, grecii avea Ambrozia zeilor, taranii din toata lumea cate o poveste cu „Tinerete fara batranete si viata fara de moarte”, tocmai noi in secolul XXi sa nu avem si noi viata noasta reintinerita?
Acuma daca e s-o luam pe „surse”, dar oricum rusii astia le au pe toate, doar Luna inca le lipseste, cu multa vreme in urma, cand eu inca eram un fecior frumos si vanos, in localitatea Cernobil, aia cu reactoarele nucleare, a existat unu de-a intinerit.
Sau asa zic „sursele” mele.
Ce se stie oficial este ca niste pravoslavnici au dorit sa salveze crestinatatea rusa si omenirea inca pacatoasa si necrestinata, si s-au bagat in Iadul Cernobilului ca sa-i inchida portile.
Cand au iesit de acolo au intrat direct in spital, unde cruciatii veniti din toata lumea, i-au strapuns cu ultimile lor arbalete cu interferon, precum l-au strapuns pe Sfantul Mucenic Sebastian, talharii de la drumul mare, care erau anti-crestini convinsi.
De crapat au crapat cu totii, minus unul care era alesul Domnului, spre luarea aminte a omenirii si a nu cuteza a calca aceasta pe drumul nemuririi.
Ciolovecul, probabil urmas in linie directa a lui Adam, deci mostenitor de gene primordiale, dupa masiva iradiere si apoi dupa tembelele tratamente aplicate, a intinerit la 18 ani.
Tembele, ca nici acum nu stie nimeni cum se vindeca boala radiatiilor, iar pe pravoslavnicii aia au experimentat toate medicamentele existente acum 30 de ani … degeaba.
De ce-a intinerit la 18 ani si nu la 25 de ani? Pentru ca dupa „intinerire” i-au ramas cicatricele din copilarie, dar au disparul cele capatate dupa intarea in armata, a se vedea la pompieri unde si ramasese probabil Ivan in asteptarea pensiei.
Ce s-a intamplat dupa … eu n-am aflat, caci FSB-ul este secretos rau, si daca nu l-au impuscat repede, ca sa nu vrea si „Putinica” nemurirea, precis l-au ingropat intr-un laborator din Siberia unde il analizeaza si astazi …. in eprubeta.
Ca sa nu se zbata prea tare.
Mai trebuie spus ca „regenerarea” a avut loc in cadrul unui „cancer” generalizat, deloc placut.
Ce este cert si se vorbea inca de pe atunci, este ca exista, asa cum se zice in calculatoare, „o salvare de siguranta” undeva pe la varsta de 18 ani.
In anumite conditii aceasta „salvare” s-ar putea reactiva.
Acuma nu mai are nicio importanta cine, unde, cum si in ce fel, (la aia cu bani si scule de cercetare*) dar baietii din domeniu zic c-au reusit sa ia niste bosorogi de sobolani si sa-i faca ca noi.
Nenea asta zice, si nu numai ca stie ce zice, dar si probeaza ca:
„Folosind proteine care pot transforma o celulă adultă într-o celulă stem, Sinclair și echipa sa au resetat celulele îmbătrânite la șoareci la versiuni anterioare ale lor. (ale celulelor)
În prima descoperire a echipei sale, publicată la sfârșitul anului 2020, șoarecii bătrâni cu vedere slabă și retine afectate au putut brusc vedea din nou, cu o acuitate a vederii care uneori rivaliza cu a urmașilor lor.
„Este o resetare permanentă, din câte ne putem da seama și credem că poate fi un proces universal care ar putea fi aplicat pe tot corpul pentru a ne reseta vârsta”, a spus Sinclair, care a petrecut ultimii 20 de ani studiind modalități de a inversa ravagiile timpului.
David Sinclair a inversat îmbătrânirea la șoareci și crede că același lucru se poate face și pentru oameni.”
El mai zice ca celulele ar fi avut initial capacitatea de a citi „salvarea”, dar au pierdut-o in timp.
Sau le-a luat Dumnezeu mintile? 🙂 (celulelor)
Abia aici constat eu greseala fundamentala a acestui entuziat biolog sau ce-o fi dansul.
Pentru omenire nu se mai poate face NIMIC!
Precum multe alte inventii minunate ale omenirii, si aceasta va fi bagata la seif!
Am trait in tineretea mea cu iluzia lamei de ras Wilkinson care nu se uzeaza niciodata, apoi cu CD-ul care poate inmagazina toate informatiile de pe lume, masina electrica a fost inventata de fapt pe la 1900 etc, etc, etc.
Ultima informatie ajunsa la mine a fost despre un medicament revolutionar care vindeca XXXX si care costa „1”$, pana cand 3 firme mari au cumparat micile laboratoare ce-l fabricau si din acel moment a costat spre 1.000 (O MIE) de $.
Pana si presa romaneasca a relatat amplu despre acesta ultima „vitejie” a marilor firme din „Big-Pharma”.
„Agentii de reintinerire” descoperiti de David Sinclair, adica „Ambrozia” zeilor Greciei antice, nu for fi pusi niciodata pe piata pentru simplul motiv ca „nu vor functiona” la oameni!
Dupa ce patentele vor fi cumparate de marii jucatori din domeniu, se vor continua cercetarile, niste ani, apoi se vor suspenda datorita altor prioritati si pentru ca oricum asta este „o cercetare care va dura zeci de ani” si poate fi temporizata cativa ani, apoi se vor ingropa definitiv pentru noi, pentru muritorii de rand.
Asa cum ziceam mai devreme, dupa experienta neplacuta cu Ingerii Damnati, cazuti sau decazuti, Dumnezeu n-a mai dorit genii, ci PROSTI.
Asa ca i-a facut pe Adam si Eva. Adica pe noi, pe voi, pe ei …
Nici actualii „zei” n-au nevoie de genii (ca astia ar putea sa le ia locul), ci de niste muncitori cu carca PROSTI, ca au deja calculatoare, roboti, vehicole automate etc.
Asa ca trebuie sa fim imputinati, ca-i deranjam si poluam planeta. (Vedeti afirmatiile/declaratiile unor „capete incoronate” si nu numai)
Un Covid, despre care la final aflam c-a fost scapat dintr-un laborator din Wuhan, China, unde se faceau cercetari pe bani americani, un razboi Rusia-Ucraina, urmate de ceva China-Taiwan sau de ce nu, de un WW III de 30 de ani, fara armament atomic.
Isac Asimov in ciclul Fundatia, vorbea de o planeta unde cetatenii erau asa de rari, ca nu se vedeau nici cand faceau copii.
Isi trimiteu robotii cu sperma, cu ovulele, la Casa de nasteri.
Nu-i exclus ca unii sa doreasca ceva asemanator.
(Pana una alta, actualii „zei” vor sclavi, caci s-au saturat de democratie)
Spre deosebire de noi, de noi astia, pulifricii, exista oameni care isi fac planuri pe zeci de ani inainte, pe secole.
Asa se face ca in ultimii 300 de ani, aceleasi cateva familii au acumulat averi de mii de miliarde si acum in 2023 cateva sute, cateva mii de cetateni, au o avere personala cumulata mai mare decat avearea a peste 50% din populatia Pamantului.
Ce doresc acestia ?
In nici un caz accidente precum Bill Gates sau Elon Musk, si deranjul de a ii anihila sau coopta.
De Bill Gates stiu ca a dat mana cu Big Pharma si Monsanto, Ce-o sa faca Elon cu al sau Marte, nu stiu. Dar nu cred ca ajunge acolo.
Deci urmeaza mai intai restrangerea drepturilor, vezi Londra si China : supraveghere video totala si recunoasterea nu numai faciala, ci si „dupa mers” daca iti acoperi fata.
Restrangerea dreptului la circulatie prin interzicerea masinilor cu combustibili fosili: benzina/motorina.
Nu exista in EU un sistem de transport si stocare a curentului electric care sa satisfaca SI necesarul a cateva zeci de milioane de masini electrice.
Acuma sunt in EU 250 de milioane de masini „clasice”, dar dupa 2030 se va interzice fabricarea lor.
Nu exista productie de curent electric care sa acopere necesarul industriei, cel casnic, si a inca cateva zeci de milioane de masini electrice, ca sa nu mai zicem de 250 de milioane de masini.
Ce rezulta? Ca foarte multi vor sta acasa, pentru ca si „STATUL” (administratie, armata, diverse … etc.) trebuie sa aibe masini.
Alt motiv pentru reducerea populatiei este GLACIATIUNEA.
Doar oligofrenii mai cred in ce spune fripturista scandinava si a sa Incalzirea ei Globala.
Conform NASA si a unor geologi, minori :), ne aflam intr-o epoca numita INTERGLACIAL, care dureaza circa 20.000 de ani, si care este pe final.
Au fost descoperite, prin foraje, multe astfel de perioada separate de cate 100.000 de ani de GLACIATIUNE, adica cu ghetarii pana la jumatatea Europei.
Foraje inclusiv in gheata din marea Ross, Antarctica, pana la 3.000 m adancime.
S-au studiat depunerile in gheata de materiale aduse de vant.
Vor ramane locuibile (ca sa aveti o imagine) Sudul Americii de Nord, America Centrala si nordul Americii de Sud.
Ceva din SUA, Mexic, America Centrala si Ecuador, Columbia, Venezuela, Guyana, nordul Braziliei.
Nu pot crede ca sunteti atat de naivi, incat sa credeti ca „bubuii” astia de conduc lumea, o sa accepte „regenerarea umana”, adica sa traim toti macar 150 de ani, in conditiile in care jumatate din planeta o sa fie in final acoperita de gheata, iar noi suntem deja … 8 miliarde.
Cu ce-o sa hranesti atata omenire?
Compost este soarta generatiilor viitoare, precum in „Soylent Green”. (film de referinta, il cautati voi pe net)
Avem 2 centrale electrice pe FUZIUNE aflate in constructie in SUA si UK. Pana incep astea sa functioneze, pana se pun la punct procedeele, sistemele, tehnologiile, mai trec 30 de ani.
Asisderea pentru regenerarea umana, in laboratoare secrete.
Urmeaza migrarea civilizatiei nordice catre zonele limitrofe Mediteranianei si in America Centala, cu dizlocarea populatiei de acolo, rarita deja de foame si razboaie.
Adica o sa migreze cine o sa aiba Ausweis, belet de iesire in oras, de la caprarul de serviciu.

Quod licet Iovi non licet bovi!
Sau sa ne vedem de jugul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu