luni, 8 aprilie 2024

Omenirea nu mai pluteste, ca un rahat pe apa, ci se scufunda pe zi ce trece in cacat!

Rezistenta Hamas in sudul Fasiei Gaza a fost asa de mare incat, armata de profesionisti a domnului Hari Bucur Marcu, analist militar si colonel in retragere al armiei romane, armata Israelului s-a retras.

Se pare ca evreul nu vrea sa MOARA de gat cu palestinianul, nici pentru patria muma si nici macar ca sa-si salveze concetatenii luati ostatici.
In acest moment Israelul mai are o singura optiune, "bombardamentul covor".
Termenul, inventat de americani in WW II, inseamna in fapt "RADEREA" de pe suprafata pamantului a unei zone, prin bombardamente. S-a mai facut, pot si evreii s-o faca.
Daca .... executa ordinul lui Netanyahu. Caci acesta a promis ca "rade" Hamasul.
Dar ce nu intelege fripturistul de Netanyahu, ca ala este orice numai politician nu, este ca poti invinge armate, dar nu poti invinge mentalitati.
Din 1948, de 80 de ani, cei 700.000 de palestiniei fugiti din Israel, si care au devenit milioane, au crescut cu MENTALITATEA ca "evreul bun este evreul mort" si ca Israelul este al lor.
Ca restul tarilor arabe i-au folosit ca masa de manevra, daaaa ..., dar tot de 80 de ani populatiile acelor tari arabe au fost impregnate cu ideea ca palestinienii au dreptate, chiar daca trebuie ... "sa stea ACOLO", nu sa-i primim la noi".
Asa ca in acest moment, DOUA MILIARDE de musulmani din intreaga lume, urasc evrei prin compasiune fata de fratii lor intru credinta: palestinenii.
Cine sperati voi c-o sa dea drumul la ostatici?
Care ostatici (si repet caci "repetitio est mater studiorum"), sunt morti de cel putin 3 luni de zile.
Cine elibereaza niste ostatici, regulati luni de zile pe fiecare gaura, si care apoi vor umple presa internationala cu ororile petrecute in detentia Hamas?
Pe de alta parte Iranul a facut macar jumatate de pas inapoi.
Daca SUA asigura retragerea evreilor din Gaza, NU va reaspunde militar la atacarea consulatului iranian din Siria si uciderea a 6 ofiteri ai "Garzilor" sale.
SUA trebuie sa faca un singur lucru daca Bideu mai are cohones inainte de alegeri, sa nu mai livreze munitie Israelului !
Altfel "nimic nou pe frontul de vest", parafraza la vorba lui Enrik Maria Remarke.
De vest, adica vestul rusilor.
Tzarul Putin ataca cu tot ce mai are, in speranta ca Occidentul o sa se plictiseasca inainte ca el sa ramana in izmene, iar copii ucraineni sa puna mana pe AKM-uri.
Sultanul Erdogan agita Marea Mediterana a unui harem multinational, ca de turcoaie s-a saturat. Vrea o noua Inalta Poarta si haremul aferent.
Si nevasta lui s-a saturat de el, asa ca a zis public ca un harem e cel mai bun lucru la casa unui turc sadea, ca sotul ei.
Imamul iranian tace si face, bombe nucleare.
In numele lui Allah, slavit fie numele lui.
Asa ca sa nu va mirati cand o sa inceapa sa le puna in prastie, ca sa le imprastie in toata lumea.
Daca n-ati realizat inca, urmatorul 11 septembrie ... o sa fie nuclear.
Abdel Fattah el-Sisi se crede faraon si sapa tuneluri pe sub Sinai sperand sa ajunga la Ierihon.
Cum nici in Yemen trupele sale n-au facut nici o branza (din nou, ca s-a mai dus acolo prin 1956), se da prieten cu Israelul in speranta ca n-o sa-i verse, lui, evrei 2 milioane de palestinieni peste granita.
Seful corturilor saudite face politica la scara mare.
Doar la ziarisi le taie gatul prin ambasada sa din Turcia. (cu binecuvantarea lui Erdogan)
Cum si asta a auzit de Baronul Haussmann, face un singur oras care va fi o singura "linie de tir", precum bulevardele Parisului.
In care va inchide toata populatia Arabiei Saudite.
Sau "o liniuta". 🤣 Cautati "The Line" Saudi Arabia. Se lucreaza deja!
In SUA un dement vrea sa inlocuiasca un senil.
Vai si amar de curul lor.
Iar in draga noastra Europa refulatii comunistoizi precum Orban, Pellegrini, Ficosi etc. isi dau mana cu asa-zisii afaceristi de la Bruxelles si Viena.
Imperiul Austr-ungar, Imperiul Romano-German si chiar Imperiul Roman ... la toate se viseza de zor.
Noi stam cel mai bine.
Suntem fericiti ca scapam de "dulap", chiar daca habar nu avem ce sifonier ajunge il locul lui, dar avem certitudinea ca PCR ajunge din nou la putere.
La Partidul Comasat Roman ma refeream.
Stiu, trei isterici disperati vor urla ca s-au fraudat alegerile asa incat Sosoaca n-a ajuns presedinte si Simion prim ministru.
Si ce daca se fraudeaza, daca votul ar conta .... alegerile s-ar interzice!
Dar cui ii pasa, la bugetari se maresc salariile.
Romania este fericita ca pana la anul isi umple burdihanul de bere.
Apoi o sa devina abstinenta, caci au grija noii alesi sa duca inflatia la cer si romanul sa munceasca o luna pentru un codru de paine pe zi.
Care mai dai o bere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu