joi, 18 aprilie 2024

Daca „taceai” filosof ramaneai… Proasta vorba, dar din pacate adevarata.

 

Marele cabinet de razboi al lui Netanyahu a dat pe gusa prima galma referitoare la actualul razboi.
Ne comunica ca mai lasa „lovitura” contra Iranului, pe mai la … vara.
O sa continue cu razboiul in Gaza.
Asa ca, in loc sa-l propulseze pe Netanyahu ca „marle luptator” pentru Israel, situatiunea i-a mai taiat nitel din picioare.
Si din avantul electoral.
Cu toate ca exista experienta anterioara, cand Iron Dome fusese depasit si lansatoarele ramasesera fara rachete, cabinetul a SUB-ESTIMAT reactia iraniana precum „bombardierul mioritic Mitica”, care este ferm convins ca pe el nu-l bate nimeni, dar acuma este nitel la spital, cu falca rupta.
Iranienii s-au ABTINUT, au si anuntat CA SE ABTIN, atat pe SUA, cat si pe Israel, au zis ca vor riposta cu parcimonie …. si n-au lansat DECAT 185 de drone si 110 rachete balistice.
Acuma dupa ce s-au injurat intre ei de nu se poate, membrii cabinetului, oficialii americani, recunosc ca Iranul a lansat DUBLU decat estimasera ei, toti.
Si sa va zic mai departe.
Desi se stie, desi a scris in toata presa, ca Iranul are mii si mii de rachete si de drone de toate felurile, desi este cunoscut faptul ca Iron Dome NU POATE FACE FATA la mii de rachete si drone, pe o parte din membrii actualului „cabinet de razboi” din Israel, ii mananca curul de un razboi pe toate fronturile!
Atacul acesta a dovedit exact ce se stia, dupa ce avioanele „coalitiei” au doborat tot ce-au prins, ca sa nu fie consumate rachetele Iron Dome, a doborat si acesta ce-a mai ramas.
DAR NU TOT !
Ce-a trecut, a avariat o baza militara.
Trecem peste gluma/ironia sortii ca singura persoana ranita este o fetita musulmana.
Iranul n-a lansat nici 1% din ce are….
Iar Iranul a produs mii de drone si rachete „chioare” care vor fi lansate la inceput, ca sa sufoce apararea antiaeriana israeliana si a unei eventuale coalitii.
Le lasi sa treaca, astea produc distrugeri si omoara oameni.
Nu le lasi sa treaca, consumi munitia de la Iron Dome …
Lo-Tech contra Hi-Tech …. v-am mai zis. 😎
Iar la sfarsit vin balisticile, rachetele de croaziera, alea cu sute de kile de explozibil la bord, cu tintire precisa la maxim 3 m abatere…. si care vor lovi EXACT peste obiectivele sensibile din Israel, ca distrugerile sa fie vizibile si numarul de morti cat mai mare: resedinta lui Netanyahu, Knessetul, blocuri de locuinte, baze militare, centrale nucleare ….
Iar daca Iranul trege cu CE NU STIM DACA ARE, adica ce presupunem, ca nici Israelul n-a recunoscut, niciodata n-a recunoscut ca are capabilitati nucleare, raspunsul Israelului va fi „razbunarea mortului”!
In dementa lor, islamistii radicali vor fi extaziati.
Cele 10 milioane de evrei din Israel, contra 50 de milioane de musulmani, este mai mult decat convenabil, pentru ca sunt 2 miliarde de musulman in lume!!!
Iar Europa ….
Cui ii mai pasa de Europa, cand se pare ca nici ei nu-i mai pasa de soarta sa?
SUA ar fi fericita, Rusia extaziata …., daca dispare Europa ….


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu