miercuri, 6 decembrie 2023

Unde este marea Armata Rosie ?


Poate va intrebati de ce Putin nu ataca in Ucraina cu toata tehnica pe care o are, cu miile de blindate si de avioane? Nu o face pentru ca el asteapta Marele Razboi, cu UE, cu SUA, in care sa arate el de ce este capabila tehnica ruseasca si sa ajunga la Atlantic masaluin voios printr-o Europa plictisita de razboi.

Frontul din Ucraina n-a vazut nimic din minunile rusesti numite "Armada" sau SU 57, sau MIG 35.
Trecem peste faptul ca amvelopele de camioane livrate armatei rezistau doar 1.000 km, trecem peste motoarele de pe tancurile din stoc vandute la piata si peste cartoanele varate in vestele anti-glont in loc de blindaj/protectie, dar nu putem remarca ca ... N-ARE!
N-are sute de Armada, n-are sute de Su-57, n-are sute de MIG-35, pentru simplul fapt ca s-a furat ca la balamuc in armata rusa ca sa se faca, printre altele, si palatele grobiene in care se lafaie tzarul.
Armata rusa n-are, pentru ca n-a mai avut de unde sa faca arme, ea facand orice altceva: yahturi, vile la Monaco, echipe de fotgbal....
Singurul "bun" de care dispune armata rusa sunt RECRUTII.
Milioane de recruti din "republicile sovietice", puscariasii si bolnavii mintali.
Cum puscariasii si bolnavii cu capul sunt pe terminate, a inceput sa recruteze voluntari mercenari de oriunde poate, de exemplu din ... Nepal!
Iar cum nici astia nu dau navala, Rusia a inceput sa ia la oaste efectiv cu ARCANUL, navalind prin facultati si inroland orice student pe care il prinde.
Dar nu in Rusia, nu la Moscova, caci doamne fereste sa se rascoale hazaicele in capitala, ca in republici, pentru ca hazaicile nu primesc "dreptul", dupa ce le-au murit sotii sau feciorii pe front.
Dar sa stam linistiti, razboiul din Ucraina o sa mai dureze un an, doi ... si Putin o sa ajunga si la mobilizarea generala, ca altceva n-are ce face.
Abia atunci o sa inceapa distractia.
Inca 2-3 milioane de cioloveci pe frontul de pe Nistru si nu-i exclus sa ne trezim cu ei la Gurile Dunarii.
O sa ne "trezim" pentru ca la Guvern se doarme in papuci in timp e Polonia are sau o sa aiba in cel mai scurt timp cea mai mare armata din Europa, iar Finlanda se pregateste serios prin marirea productiei de razboi autohtone., atat de serios ca mintenas o sa aprovizioneze ea cu obuze Ucraina.
Toate astea in timp ce noi ne amuzam copios de declaratiile uneia, una Badescu, care zice ca ea n-a regulat niciodata un roman.
Acuma ce vina avem noi ca la ea in sat erau numai nationalitati conlocuitoare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu