duminică, 10 decembrie 2023

O istorie a masacrelor ...

 Intr-o suita a teoriilor conspiratriilor exista si cea a faptului ca suntem crescuti pentru a deveni razboinicii unei specii extraterestre.
Necesari in razboaiele galactice ai acesteia.
Altfel nu s-ar explica de ce toti condamnam razbpiul, dar intreaga noastra istorie este marcata de abominabile masacre ale populatiilor.
De la hunul Atila, care taia capul oricui era mai inalt decat genunchiul calului, pana la eliminare populatiilor indigene din Americi, la razboaile religioase din Europa, a milioanelor de morti in Holodomorul ucrainean, in 1932, a chinezilor de catre japonezi la Nanjing in 1937 (300 de mii de civili chinezi uciși în 6 săptămâni), a zecilor de milioane omorate de Hitler si Stalin in WW II, la casapirea cambogienilor de catre Pol Pot sau la omorarea evreilor la 6 octombrie si a palestinienilor in acest moment, avem un permanent fir rosu, ca sangele nostru, un fir rosu al crimelor impotriva „vecinilor”.
Si ne mai bantuie o marota, cea a „spatiului vital”, a caprei vecinului (care e mai grasa), a femeii de peste gard (care este mai tzatzoasa) sau a plodului din cartier care este mai destept decat progenitura noastra.
Departe de noi gandul de a deveni mai harnici, mai cititi, mai destepti.
Preocuparea majora este distrugerea a tot ce inseamna „amenintare” la adresa noastra personala.
II omoram pe altii doar pentru ca exista, nu pentru ca ne fac rau.
Si ei, aia, acei „altii”, la fel, pe noi.
Nu exista nici o diferenta intre cei cel puţin 17.700 de palestinieni care au fost ucişi şi 48.780 au fost răniţi în atacurile israeliene din Gaza (din care EVREII ZIC ca 61% sunt civili) si cei 2.000 de evrei omorati miseleste de Hamas.
Si daca n-ati inteles, razboiul din Gaza va mai continua inca 3-4 saptamani.
Iar Netanyahu face tot ce poate ca sa declanseze si razboiul cu Hezbollah, ca sa mai stea inca un an in fotoliu de prim-ministru si sa nu fie arestat pentru mita.
Iar daca se implica si Iranul (finantatorul si sustinatorul in toate al Hezbollah) si Siria ca si ea are o codita varata acolo, cu atat mai bine.
Ca o sa mai moara niste mii si mii de evrei, si „ceilalti” pe langa … ce conteaza!
Mai lipseste ca Putin sa declare mobilizare generala si sa trimeata 1 milion de soldati in Ucraina si altul in Siria, ca are de unde !
Rusia poate oricnd mobiliza 3-4 milioane de cioloveci care sa lupte ca la Stalingrad, cu 3 gloante in pusca.
Stati linistiti, „democratia americana” va prevala!
Otelariile din Pittsburghvor functiona din nou la capacitate maxima (singura data a fost in WW II) si vor coplesi inamicii cu bombe, ca la Dresda (40.000 de civili morti intr-un sigur bombardament).
Iarna nu-i ca vara.
Iar la vara o sa fie cald de la bombele termobarice.

Foto: Nanjing 1937 si Gaza 2023, o vizibila evolutie in … distrugere.
(Photo by © Hulton-Deutsch Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images)
(diverse de pe internet)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu