sâmbătă, 16 decembrie 2023

Scade numarul ostaticilor.

 



Scade numarul ostaticilor.
Acuma ii omoara IDF in „friendly fire”.

Netanyahu a declarat că Israelul este în doliu. Asa ca Piggy a chemat acasa, un mare bucatar sef din Ierusalim sa le gateasca de post!
Armata israeliana a omorat 3 dintre ostaticii din Gaza, din greșeală.
Trei tineri cu vârstele între 25 și 28 de ani care REUSISERA să scape din mâinile HAMAS, au fost impuscati de soldatii israelieni, care trag tot ce misca, ca altfel pisca !
Credeti ca ii mai pasa cuiva ca armata israeliana a anunțat că își asumă întreaga responsabilitate pentru această tragedie ?
A vorbit armata ceva demisii, puscarie sau de aplicarea Legii Talionului ?
Peste 100 de evrei sunt încă în captivitate în Gaza din 7 octombrie.
Si toti trebuie sa moara, ca Netanyahu sa-si poata justifica, nu interventia, nu, interventia TREBUIA sa aibe loc, era necesara, ci MACELUL civililor din Gaza, distrugerea a peste 60.000 de cladiri si faptul ca inca n-a DEMISIONAT!
Iar daca Bibi mai sta 6 luni la carma Israelului si nu ajunge la puscarie, ce mai conteaza moartea a 100 de ostateci si a una, doua sute de soldati evrei?
Pentru ca Bibi asta face, trimite evrei la moarte ca sa stea el pe scaunul de prim-ministru.
Iar palestinienii tot pentru asta au fost crescuti si educati, sa omoare evrei.
Educati de PSD-ul lor, de Hamasul lor, tinuti in saracie ca in Moldova noastra si platiti cu multi bani (pentru Gaza) cand sunt trimis la 14 ani sa se arunce in aer printre soldatii israelieni.
Palestinienii lupta pentru ca:
– ei CHIAR CRED CA ISI APARA TARA DE UN INVADATOR.
– si … mor cu arma in mana, incercand sa omoare evrei, ca sa ajunga in raiul musulman.
De zeci de ani, in ambele „zone”, nimeni nu le-a spus acestor populatii ca TREBUIE sa traiasca in pace!
Sau o sa moara, si unii si altii.
Fiecare palestinian omorat in Gaza, fiecare imobil distrus acolo, creaza in intreaga lume, in populatia de 2 MILIARDE de musulmani SARACI SI NE-EDUCATI, alti adepti ai distrugerii Israelului si ai celui de al doilea Holocaust.
Si dupa cum ati vazut, citit, (sper ca mai cititi) nu doar in lumea musulmana, ci pe tot globul, pana in SUA, unde unii rectori de universitati isi dau demisia datorita manifestarilor anti-semite ale … studentilor, se schimba optica …..
Justificat sau nu, acuma in sec 21, nu mai poti sa „razi” o populatie, s-o faci disparuta, ca in Evul Mediu, fara sa existe repercursiuni letale.
Israelul refuza existenta unui stat Palestinian, ma rog, dreptul Israelului, asa cum si Orban crede ca Ucraina este Rusia, si voila de iata ce-a iesit acolo, in Ucraina.
Traim o epoca in care ANORMALII au ajuns la putere.
Atat de mult am pedalat pe democratie si pe „corectitudine politica”, incat nu numai ca am ajuns sa apucam un rahat de partea curata, ci sa si spunem ca este sanatos pentru stomac!
Dupa ce l-am mancat!
Daca nu gandim la fel, este dreptul dumneavoastra, iar eu nu pot decat sa va atrag atentia ca:
1. La Kremlin este un demant care viseaza la refacerea Imperiului Tzarist, dar pana la Atlantic, ca sa ramana si el in istorie, precum Ivan cel Groaznic. (sau Petru cel Mare)
2. La Casa Alba un senil patologic se lupta ca la viitoarele alegeri sa nu fie inlocuit de o jigodie dementa si avida de bani, dispusa s-o vanda si pe masa, daca rusul ii da destui dolari.
3. De la Ankara la Sana, toti corturarii ajunsi regi, presedinti, ayatolahi etc, vizeaza (si se inarmeaza in consecinta), viseaza la ce imperii au fost „ei” in secolul 19 sau acum 1.000 de ani.
4. China nu-si mai incape in piele, nu-i ajunge ca domneste peste 56 de grupuri etnice distincte, vrea toata marea Chinei, Filipinele, Malaiezia, ce tari asiatice mai exista la sud de ea si nu in ultimul rand TOATA SIBERIA de la rusi.
(deja milioane de chinezi au trecut ILEGAL granita si traiesc in Rusia, in zonele de granita)
Chiana nu si-a rezolvat excedentul de 60 de milioane de barbati (care n-au ce regula), China nu si-a rezolvat excedentul de milioane de locuinte noi, de orase fantoma, in care nu se muta nimeni, dar vrea sa domine macar ASIA, daca nu toata omenuirea.
5. Si ajungem la noi acasa, unde o sleahta de borfasi demagoci a ajuns sa conduca Europa.
Au un singur scop, sa prosteasca populatiile sa-i voteze, ca ei sa poata fura linistiti.
Acum 40 de ani un Orban, un Erdogan nici nu indrazneau sa se nasca!
Cum adica sa fi membru din a TA PROPRIE VOINA in NATO, in UE, dar tu sa „votezi” cu Putin?
Asa de minunata e Europa, incat cel putin astora doi, le este mai frica ca le da Putin un ceai cu Cesium, decat ca le penalizeaza UE tarile, popoarele.
Da-le in plm de popoare, ca e toti prosti!

Foto: protest în fața bazei militare Kirya din Tel Aviv, Israel, 09 decembrie 2023.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu