marți, 10 iunie 2014

Coalitia invidiosilor


Dupa 63 de ani de munca asidua, am invata ca:
1. Doamnele "atatzate" sau "normale" le urasc pe cele daruite de Dumnezeu cu bogatia laptelui !
2. Concomitent, barbatii viseaza sa inote printre sani cat mai generosi, dar realitatea cotidiana si statistica anatomica ii face sa declare ritosi si invidiosi: "peste 10 ani o sa-si adune tzatele din chiloti".
Si la unii si la ceilalti .. este vorba de povestea aceea cu vulpea care nu ajunge la struguri !
Asa ca ... doamnelor, medicina moderna va poate adauga cate kile de sani, doriti pe piept. Se poate salta, umfla si curu, ... etc.
NU mai fiti invidioase !
Iar daca doriti "sucesuri", nimic nu va impiedica sa urmati aceiasi cariera ca divele televiziunilor sau cele ale politicii romanesti.
Domnilor .... dupa 35 de ani, 90% din femei au curu cazut, burta de la nasteri, tzatele lasate de la supt si nervii in pioneze din cauza "adversitatilor" vietii.
Intrucat traim in patriarhat, nimic nu va impiedica ca la fiecare 10 ani sa va luati alta muiere, nu mai salatata de 21 de ani.
Daca aveti cu ce !
Pentru ca sincer vorbind, eu nu am nici o vina sa citesc enervarile doamelor si domnilor care nu au avut parte de tzate !
Ori va integrati in comunitatea UE, comunitate in care doamnele cu tzate ajung in parlament, ministrii, ori sefi de partide .... ori ma dati afara ca sa nu va dau eu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu