marți, 10 iunie 2014

Mare indignare in Franta !


Marie Le Pen a folosit un anumit cuvant, "fournée", adica lot, gasca, serie (de produse), referindu-se la cei care ii critica partidul. (Frontul National)
A si nominalizat cateva persoane: Madonna, Guy Bedos si Yannick Noah.
Normal, iar cateva asociatii umanitare si un ministru francez de origine musulmana au satrit ca fripti in cur.

Din pacate pentru ele, pentru persoanele ofuscate, orice strain care vorbeste suficient de bine frantuzeste ca sa-l convinga pe "Jean" al lor, "Ion" al nostru, sa dea din gusa, o sa constate ca anti-evreismul si anti-islamismul sunt un "fir rosu" al gandirii populatiei franceze.
Pentru ca adevarul adevarat, este ca francezul "Jean", ala care formeaza majoritatea populatiei Frantei, este satul de evrei si de  musulmani !
De ce s-a ajuns aici .... stiu conducatorii Frantei !!!!

Urat, foarte urat, sa dispretuiesti un om pentru ca este de o anumita etnie, dar si mai urat este ca "alogenul" venit sa manance o paine in tara ta, sa ajunga sa te sfideze.
In intreaga Europa, imbecilitatea politicienilor, calculele economice meschine (magrebianul lucreaza si la adunat cacat, neamtul nu) au facut ca loclanicii sa devina rasisti !
Societatea "sociala" promovata de intreaga comunitate europeana, iluzia cetateanului european ca poate freca menta pe banii statului sau ajutoare sociale, impotatrea a miloane de turci, magrabieni si evrei, in special cei din fostele state comuniste, in locul acordarii de permise de lucru temporare, i-au facut pe locuitorii Europei Occidentale sa devina viseze la apartheid!!!

Dar .... n-o sa-i vezi niciodata pe acesti ofuscati, ca se duc sa spele cacatul sau sa mature strazile in locul "suboamenilor" care le fac viata placuta, sau ca o sa spuna clar si raspicat: "Cine vrea sa traiasca in Franta, trebuie sa o faca precum francezii, nu sa ceara institutionalizarea Legii Sharia" !

Fascismul lui Hitler o sa fie perfum de roze, pe langa ce o sa urmeze, avand in vedere ce imbecili au ajuns la conducerea Europei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu