sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Moartea lui Teo Trandafir

Grasa de serviciu de pe diverse sticle din Romania, a nimerit-o in sfarsit, de data asta. Data viitoare ... mai vedem.
Cica, zice ea  : " Sunt lucruri MULT mai rele decat moartea".
E bineeee, e foarte bineee, ca dupa flendurat mai bine de 4 decenii, a aflat si ea ca e mult mai rau sa traiesti cu rahatul pana la nas, decat sa mori.
Stiu ca multi dintre voi nu suneti de acord cu chestia asta si chiar va inteleg. Sunteti in rahat de cand v-ati nascut si tot acolo o sa muriti.
Evident ca vorbesc metaforic dragilor, despre "social", in ciuda faptului ca unora dintre voi chiar le plac dusurile cu urina si scufundarea in rahat.
Mai ramane ca Teo, sa nimereasca si momentul cand trebuie sa traga shalterul !
Ca sa nu vada ce vine.

Eu macar sunt linistit. N-o sa mai apuc momentul cand ultimul stinge becul !
Nu in Romania, ci pe Glob.
Dupa declaratiile astea, activistii reducerii populatiei o sa sara ca arsi, ca am dat si eu in Teoria Conspiratiei.
Oricum o fac de 20 de ani, de fiecare data cand cineva le spune ca au luat-o pe aratura.
Sau ma rog, au luat-o in portofel, cu speranta ca n-o sa fie ei,... cei eutanasiati.
Ce imi place mie la genul asta de activisti este ca sunt exact ca popii, una predica si alta fac.
Dupa ce au convins o gramada de idioti din Anglia sa se castreze, ca sa nu mai populeze/polueze Pamantul, si-au vazut mai departe linistiti de impuiere.
Iar azi s-a dat si TVR-ul pe brazda si a inceput pregatirea populatiei cu ideea ca trebuie sa ramanem DOAR 500 de milioane.

A inebunit lumea sau nu ?

Oricum, nu mai conteaza daca niste "bubui"care conduc lumea au hotarat sa ramanem numai 500 de milioane din 7 miliarde, adica cam 7%,
 ... sau ne-a lovit pe toti virusul dementei si avem ganduri de sinucidere in masa.
Altfel decat genocid cu buna stiinta si vointa, cum poti sa califici declaratiile lui Bill Gates sau ale Printului Consort din Anglia ?
Primul declara zambind ca noile medicamente si vaccinuri "vor avea grija" de noi si vor reduce populatia cu 20% iar celalat viseaza sa se reincarneze intr-un virus ucigas care sa decimeze populatia mapamondului.
Nici macar nu ma mai intreb de ce nu-i leaga nimeni.
Si cum altfel decat dementa colectiva, poti califica dorinta grecilor de a deveni sclavi sau nerabdarea evreilor de a declansa un razboi cu Iranul.
Libienii par ceva mai luicizi si legalizeaza poligamia, ca sa fie cat mai multi cand vine "Apocalipsa" :), in timp ce manifestantii de la Occupy Wall Street au inceput sa strige "omorati evreii", intrucat concetatenii lor nu si-au mai folosit de mult puscoacele din dotare, pe strazile americane.
China care gestioneaza 90% din piata de metale rare, baga si ea un fitil, taind exporturile acestor produse, fara de care n-o sa avem nici calculatoare si nici televizoare.
Apoi vine printul Charles care amorezat de Romania, vrea sa-i salveze padurile si alimenteaza ideea vehiculata de Pavel Corut, cu Noului Ierusalim si centrul lumii la Bucuresti.
Adicatelea noi o sa scapam in timp ce restul lumii o sa piara.
Intrebarea mea este insa cine o sa scape? Romanii sau Romania, nu de alta, dar e o mica mare diferenta :)
Si pentru ca nu exista coliva fara o bomboana in varf, se mai gaseste si jurnalistul american Benjamin Fullford sa declare ca fortele binelui inving, extraterestrii ne ajuta si ultimile 2 cutremure din Colorado si Washington DC, de la 22 si 23 August 2011, au fost de fapt 2 arme nucleare detonate in doua uriase orase subterene ale "bubuilor", aia care vor sa ne "reduca" la 7%.
Ocazie cu care "bubuii" au pierdut 60.000 de super-specialisti care lucrau in aceste baze PARTICULARE secrete, contra omenirii.

A inebunit lumea sau nu ?

In timp ce Sarkozy si Merkel si-au pus in cap sa conduca o Europa care se doreste noul imperiu Romano-Franco-German, vine fuguta si Basescu cu barca, cantand un valtz bruxelez despre cedarea suveranitatii Romaniei.
Poate ramanem fara gaze la iarna, ca rusii nu au renuntat niciodata sa ajunga la Dunare, ca sa se uneasca cu poporul frate bulgar !
Si cum istoria recenta mentioneaza 13 ocupari armate ale Romaniei de catre rusi (daca v-a cazut falca, puneti mana pe niste lucrari de istorie), ce mai conteaza a 14-a ?
Ca tot isi stationeaza rusii armata a 14-a in Transnistria.
Si iar intreb carei Europe Unite sa-i cedam noi suveranitatra ?
Aia in care Belgia nu-i in stare sa formeze un guvern mai bine de un an si sta sa se "spliteze" in doua ?
Cea in care nordul Italiei vrea sa se desparta de sudul ei si primul ministru a terminat toate curvele autohtone si de import ?
Sau cea in care razboiul dintre Serbia si Cosovo poate izbucni in orice moment ?
Mai bine cu cea in care Anglia face referendum ca sa iasa din UE. :)

A inebunit lumea sau nu ?

Nu din alt motiv, dar chestia asta cu UE incepe sa mi se para a fi un vis erotic care se transforma in cosmar.
Si nici prietenia dintre leu si vrabie nu-mi suna bine. Ca pana sa-si dea seama ce face, a inghitit leul vrabia.
Dar nici pe contra nu e bine sa te pui, ca asta este specialitatea fetitelor de pe centura, care presteaza pe bonuri de masa..
Iar noi n-am fost niciodata curve in istorie.
Nu radeti ca bordelul e in alta parte, nu in Romnia. Noi doar ne-am "adaptat" sau pus capra cum se mai zice.
Asa ca, decat gubernie ruso-chineza, ca acum se iubesc astia de nu mai pot, mai bine in chibutzul european.

Cred ca am inebunit si eu, la cate stiri la deruta, baga astia pe sticle si net !
Asa ca ma duc sa-mi iau 100 kg de cartofi ca "e" numai 60 de lei la Sell ... si poate apuc sa vad ce se intampla dupa ce se stinge becul.
Ca sa va povestesc si voua. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu