luni, 21 noiembrie 2011

Divide Popescule, Divide !

Unul, Popescu si Mircea pe numele lui, umple internetul de ceva vreme cu modificarea legii electorale si cu indemnuri adresate "asociatiilor" care ar trebui sa propuna candidati pentru Parlament. Adica pe modelul UDMR, care chiar este o asociatie si nu un partid politic !

Zicea cineva, probabil ca nu apartinator de vulgul Romei, ci macar pretor, general sau de ce nu chiar imparat: "Divide et impera".
Adica dezbina si stapaneste.
Treaba buna, mai ales la noi, mai ales acum, ca la actuala repartitie a voturilor ..... nu iese nimeni din prima.
Nici presedinte si nici cu majoritate in parlament ...
Asa ca entuziasmul a vro' 30 de asociatii, precum aia cu "MUZEUL" romanesc din America, a unei "etnice" de-a mea :)), basca alea pregatite de cand a inceput dumnealui sa bata saua ca sa priceapa iapa romaneasca, pot sa rupa ceva voturi din cele ale PDL-ului si PSD-ului, ca restul ... sa fim realisti, nu mai conteaza.
Conservatorii agentului Felix si liberalii Profesorasului, s-au inscris deja voios pe calea cea fara de patimi si cu multa iarba verde a .... PNT-ului.
Iar asociatiile, ong-urile cum le mai zice, .... stau la mana aluia care da cu pixul pe buget. :)))
Adica voteaza la ordin !

Daca in spatele vaditei sale agitatii, as spune de-a dreptul spasmodice, ar sta Oprea ..... poate ca as vota si eu pentru o mica dictatura in Romania.
Ca am de vro' 20 de ani niste clienti pe care vreau sa-i vad ca in China !
Pe stadion si cu un pistol Carpati la ceafa !

Pana atunci insa, intreb si eu ca prostul, 'nealui s-a inscris ca agent al unei puteri straine, acolo in America aia unde domiciliaza ?
Nu de alta, dar cum a desfiintat CMR (Consiliul Mondial Roman), ala pentru a carui colosala activitate a fost medaliat de Iliescu, cum a schimbat si serviciul, din industria militara, la ceva cu ... "media". Asaaaa, numai de un pamplezir, ca-n Caragiale !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu