luni, 11 martie 2024

M-au speriat bosorogii comunisti!

 

Nu este zi in care sa nu apara cate unul, care sa laude ce minunat era in tinereturile lui, cand fugarea el femeia de serviciu din unitatea militara unde cu onor servea patria si ajungea zilnic manga, acasa.
Culmea este ca astia sunt asa de loviti de dementa senila sau alzheimer, ca nu realizeaza neam, cand le spun sa termine cu basmele de adormit copii, ca-s leat cu ei.
In 1978 aveam o armata minunata, dotata cu rachete sovietice „SCUD”, ultima inventie a tehnologiei rusesti, care carase nu doar fabricile, ci si muncitorii, si inginerii etc. care le produsesera in Germania nazista sub numele de V2, in timpul WW II.
La 30 de ani de la nenorocitul ala de razbel, rachetele sovietice SCUD erau TOT ELECTROMECANICE, intrucat „cibernetica era unealta capitalistilor de asuprire a clasei muncitoare”.
Iar acesti tovarasi, ghidonati probabil de undeva, probabil ca ei habar nu au de unde, la cat sunt de loviti de dementa senila, o tin langa-danga cu: „noi aveam arme mai tari decat NATO, iar armele noastre nu le faceau comunistii, ci …. INGINERII”.
Dragilor, puteai fi mai tare decat Anghel Saligny (ala cu podul de peste Dunare), mai tare ca Eiffel (ala cu turnul de la Paris), daca nu erai membru de partid si daca nu dadeai cu subsemnatul la Securitate, NU LUCRAI in induastria de aparare din Romania !!!
NU lucrai NICAIERI unde existau informatii ce puteau fi folosite impotriva Partidului si conducatorului sau iubit si genial, daca nu erai stampilat de 10 ori pe fiecare buca !
In anii 1980 culmea aviatiei sovietice era MIG- 23, dotat cu un radar de rahat si 2 (doar doua) rachete cu raza scurta de actiune.
Adica orice avion SUA il vedea pe radar si tragea in el (de la peste 70 km.), cand rusul inca nu stia ca se aproprie un avion american de el.
Da, Rusia a trecut DEJA la ECONOMIA DE RAZBOI, in timp ce covrigarul nostru are crize de personalitate, ca a fost acuzat de manipularea bursei.
Daca pica Ucraina, nici macar gloante calibru NATO nu fabricam!
Daca pica Ucraina, armata romana nu este capabila sa reziste o luna pana …. vine NATO, daca vine.
Da, da, daca vine, pentru ca tactica si strategia ar putea sa-l indemne sa se apere pe Dunare, la SUD de Dunare!!!
Stiti ca exista 3 feluri de romani?
Romani optimisti: invata engleza, adica spera sa ajunga in SUA.
Romani pesimisti: invata limba rusa, adica spera sa supravietuiasca in Siberia.
Romani practici: invata sa traga cu arma.
Pana va hotarati VOI, ce vreti sa fiti, va rog eu frumos, luati telefonele din mana bosorogilor astia, loviti de cat de mari, tari si frumosi erau ei inainte de 1989.

Foto: aplicatii si manevre militare la canalele patriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu