sâmbătă, 16 martie 2024

Cum ii face Dumnezu cuib, la barza chioară ?

 

Cu sila dragilor, cu sila! 🤣🤣🤣
Dar si Covrigarul pesedist o sa aiba un cuptor …. de AUR, ca nici asta nu munceste degeaba pentru stat !!!
Apoi ce credeati voi, ca jupanul toarna miere in borcane si nu se linge pe degete ? Ce copii inocenti sunteti.
U.E. da bani pentru o FABRICA DE PULBERE în România.
Vrem, nu vrem, vom avea „probabil cea mai performantă pulbere din lume la ora actuală”.
De pulberi explozive, pentru gloante si obuze este vorba, nu de praf de scarpinat, de turnat pe ceafele amicilor la petreceri.
Aici discutam chestii serioase, chiar daca este weekend.

Asa ca …. sa mori tu Ioane, sa mori tu Vasile,
toată floarea cea vestită a întregului neam romanesc,
tot ce stă în umbra crucii de la noua catedrala,
s-adună să ne puna a da piept cu uraganul ridicat de …. muscali.
Asa ca Nicolae Grigorescu, Carol Popp de Szathmary, Sava Henţia şi George Demetrescu Mirea si-au pregatit sevaletele ca sa va imortalizeze luand cu asalt redutele de la ….. Balta Alba, de la Chisinau si asa mai departe, ca pana la Stalingrad stim drumul, c-am mai fost odata, parca in WW II .
Iar pana atunci, adunati cipor, pictorii independentei romanesti de la 1877, vor asterne pe panze, vor picta, NOUA BAZA NATO de la KOGALNICEANU pentru care s-au expropriat mai bine de 2.300 ha de teren arabil si miticii locali, care acuma au inceput sa se trezeasca din betie … mai vor bani, ca 5.000 de euro/ha nu le-a ajuns sa treaca Styxul direct din mioritica coma alcolica in ….. nemurire.
Oricum baza NATO, sau altfel spus, noul ORAS NATO o sa coste zeci de miliarde de lei si o sa gazduiasca 10.000 de militari SUA, Franta, etc. cu tot cu neveste, plozi, catei si purcei lor. Adica peste 30.000 de persoane.
Circa 3 miliarde de euro vor ramane in Romania sub forma de blocuri, case, scoli, drumuri si sosele, noi piste de aviatie si tot tacamul ce inseamna APARAREA terestra, anti-aeriana, anti-navala si RESTUL. (secret pentru taranii ca noi)
Adica, viitorul ,,oraș” va avea grădinițe, școali, un spital, dar și magazine, parcuri de distracție si toate curvele din Constanta, tocind trotuarele pe langa gardul actualei si viitoarei unitatii militare.
Prin urmare, poate ca miticii locali si urmasii lor isi gasesc ceva de lucru acolo, sub atenta supraveghere a GI americani si ale celebrelor lor pusti M16. (mai au din astea?)
Daca noul ORAS va avea cca 30.000 de locuitori, in el vor fi zilnic cel putin dublu …… vizitatori din zonele inconjuratoare.
Acuma sa vezi infuzie de generali americani PROASPAT pensionati pentru babele lihnite si pensionare din Romania ….
Sa vezi matale acuma, dezvoltare la Dobrogea, c-o s-o vrea Erdogan inapoi!
Si sa vezi ce de alte minuni o sa mai aflam de la propaganda turco-islamista. Cum au construit ei … GEAMII, in Dobrogea. 🤣🤣🤣

Acesta este Noviciokul dupa care tanjea Putin in grandoarea lui mondiala:
DEZVOLTAREA si TRANSFORMAREA tarilor de pe „linia de centura”, transformarea lor in tari DEZVOLTATE si FOARTE BINE INARMATE.
De la Estonia, la Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina si pana la Romania.
Slovacia si Ungaria, au mici accidente de parcurs, dar ….. n-o sa dureze mult pana cand o sa li se evapore vodka din pahare …. 🤣

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu