duminică, 5 mai 2024

Nu vrem sa muncim, vrem doar sa va bulanim …..!

Dupa 2 saptamani de manifestatii in strada, in Georgia s-a votat totusi „Legea agentului strain”, de inspiratie putinista.
Despre ce este vorba ca mintenas, o sa inceapa scandalul si la noi !!!
In principiu este vorba despre autoritatile care NU VOR SA MUNCEASCA, ci doar sa dea cu „bulanul” in populatie.
Legea a fost inspirata de o chestie americana, unde lobby-stul care face reclama unei puteri straine, unei idei a unei puteri straine … Frantei de exemplu, trebuie sa se declare SINGUR ca „agent strain”.
Asa ca a facut si Putin ceva asemanator, dar pentru ONG-urile care ii tot aratau furturile si mizeriile in toata media, iar el nu putea decat sa-i sinucida cu un ceai, cu o fereastra deschisa la et 12, etc.
Deci daca un ONG primeste mai mult de 30% din fondurile sale din afara tarii unde actioneaza, este”agent strain”.
Ceea ce ESTE cat se poate de adevarat in acest moment!!!
ONG-ul ala devine DEPENDENT de sumele varsate de „oricine” vreti voi, de CIA, de Sputnuik, de Orban al Ungariei etc, (nu direct, intelegeti voi) pentru ca aia 30% (sau mai mult) sunt BANI SIGURI, vin in fiecare luna (sau trimestru, sau an) si nu sunt la „cat chef” are Tzatza Frosa sau daca isi aduce aminte Mos Tagartza sa vireze aia 2% din legea romaneasca.
Ca in rest ati vazut singuri cum onor Guvernul da bani pentru „Academia” unui fost sef de stat, care cica este de interes national, dar medicamente de 800 de milioane de lei există doar în acte, nu și în stocurile ministerului Sanatatii.
Iar domnul Alexandru Rafila nici gand sa-si dea demisia.
Deci dupa cum vedeti si voi, „sula si caciula” bani de la Guvern pentru „caini, pisici si mierle” pentru ca lor nu le mai ajunge nici BUGETUL Romaniei, la cat viseaza sa prasduiasca.
Adevarul este ca ONG-urile au fost necesare acum 30 de ani cand abia ne rupsesem din comunism.
Erau necesare ca sa invatam cum este chestia cu democratia.
Acuma stim. Noi muncim, ca altii sa aibe ce fura.
Cel mai de rahat exemplu: borduriada”.
Au scos bordurile din piatra finisata de acum 100 de ani (care este scumpa la export) si au pus borduri de nisip cu nitel ciment, care peste 5 ani o sa trebuiasca inlocuite cu altele. 😰
Acuma …. adevarul este ca in acest moment, o gramada de ipochimeni bantuie prin aceste „organizatii civice” si nu-i intereseaza decat cum sa mute vantul pana ies la pensie, indiferent CINE II PLATESTE.
Si madam aia, Codruta M. Nedelcu, de la „Ursuletii suparati”, si alte …
(Ce sa-i faci cucoana, asa e viata, nici n-am murit si nici nu m-am ramolit ca sa uit. Asa ca o sa te pomenesc si dupa ce-o sa ne … lasi.)
si alte organizatii „d’astea” cica ecologiste anti-centrale nucleare, se batea cu pumnii in piept ca pe ea n-o finanteaza nimeni!
Pana cand i-am demonstrat pe hartie si cu date publice din Internet ca o finantau (prin interpusi) niste banci americane cu actionariat cu inclinatie catre alti combustibili decat cei nucleari.
Dar autoritatile (si nici madam Nedelcu) NU VOR sa MUNCEASCA, sa vada cine adaposteste „caini, pisici sau mierle”, chiar daca primeste 75% finantare de afara si cine MILITEAZA CONTRA centralelor nuceare, TAMAN cand guvernul doreste sa faca unitatile 3 si 4 la Cernavoda.
Asa ca cel mai simplu este o Lege prin care eventual sa-i si arestam pe astia (ca oricum majoritatea sunt niste japitze), si sa nu mai avem noi, noi ORGANILI, probleme, cu impartirea lor in „politice” si „animaliere”.
Deci sunt pentru legiferarea „agentului strain”, dar numai dupa ce ORGANILI, au DOVEZI ca functioneaza in slujba POLITICA, sau COMERCIALA, a unei entitati straine.
Ca avem PULITIE, MELITIE, JANDARMI, SRI si alte cele servicii care n-au nici o treaba …. in afara BULANULUI, ca la 10 august.
Sa le bage, domne, microfoane si in cur daca trebuie, sa-i urmareasca si in special sa-i DOVEDEASCA, NU CA LA RUSI, cu procese cu usile inchise si jurnalisti arestati pentru ca pozeaza Ivani cu izmenele rupte in cur, la …. Vladivostok in mahalale!
Sa nu mai ziceti ca nu v-am anuntat!
Ca mine si in Sparlamentul Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu