vineri, 20 mai 2022

Bolnavii care ne conduc …. la moarte!

CTP il consideră pe Putin un „bătrânel fragil, bun pentru o casă de sănătate”, după ce a vazut că acesta s-a învelit cu o păturică, la paradă.

Nici pe departe nu are dreptate. Astia, „batraneii fragili” sunt cei mai periculosi indivizi ai speciei uname.
In spatele manutei tremurande, a capusorului ce zvâcneste constant spre inainte, a picioruselor deja scheletice, ce sunt acoperite cu o paturica, se afla vointe de fier si oameni care nu mai au nicio compasiune pentru semenii lor.
Aceste personaje sunt perfect constiente de efemeritatea lor, dar viata lor se petrece intr-un delir ce nu mai are de multa vreme nimic de a face cu realitatea noastra cotidiana.
O cetățeancă din Rusia, intervievată pe stradă, zicea: „Mi se face pielea de găină când văd măreția Forțelor Noastre Armate!”
Habar nu avea ce adevar graia. Rusia este mareata, inca este mareata, doar prin faptul ca are peste 5.000 de bombe nucleare.
Restul, nu conteaza. Nici avioanele, nici tancurile, nici navele militare, nici zecile de mii de soldati rusi, deja morti in Ucraina, nu conteaza.
Razboiul din Ucraina ne-a aratat ca Rusia a ramas in anul 1945 din punct de vredere al armamentului, al tacticii si strategiei si al mentalitatii.
Un singur lucru s-a schimbat, din peste 5.000 de ogive nucleare rusesti, 100 s-ar putea sa functioneze.
Si 100 sunt deja mult prea mult pentru nenorocita asta de planeta.
In acest moment, adica dupa (re) votarea „legii lend & lease”, adica dupa ce SUA a votat un ajutor PERMANENT pentru Ucraina, pana la terminarea razbpoiului, sper ca va este clar ca ne aflam deja in WW III.
Nici nu mai incerc sa va explic de ce, de fapt, sau in fapt, inca ne aflam in celebrul deja serial WW I.
Asa cum zicea Orwell in al sau roman „1984”, Eur-Asia se afla in razboi, dar azi ea se afla in razboi cu toata omemnirea.
Zic Eur-Asia pentru ca mai devreme sau mai tarziu, China va trebui sa-si dea in petec si sa intervina pe fata in favoarea Rusiei.
Altfel va ramane singura in fata „diavolului” democratiei albe si americane!
Si iar ma repet si zic, democratia, aia adevarata, a murit pe la anii 600, la Atena, in Grecia.
China va distruge imediat Taivanul si impreuna cu el capacitate multor armate din lume de a fabrica arme inteligente.
In primul rand va distruge capacitatea Rusiei si a apoi a ei, da, da, a Chinei, intrucat pana si China cumpara integrate militare din Taiwan.
Dar aceste doua tari, chiar reduse la nivel de 1945, au „MASA” populationala necesara sa lupte inca 30 de ani cu armament conventional.
Iar conducatorii acestor doua tari au fost educati in spiritul sacrificiului, nu al lor, ci al popoarelor lor, al sacrificiului pentru ei, pentru mentinerea sistemului social dorit de ei.
Va putea „Occidentul” sa compenseze militar, zecile de milioane de „sclavi” care vor primi un AKM si un incarcator, si vor navali in lume?
Personal, eu NU sper la o revolta din interiorul sistemului mafiot rusesc sau chinez. Nici macar la o revolta a populatiei impotriva acestui sistem.
Speranta mea consta in faptul ca armatelele acestor tari, sau mai bine zis, gheneralii care conduc armatele acestor tari, sunt la fel de tembeli ca gheneralii nostrii, aia ca Nastase sau ca Oprea, facuti la apelul bocancilor, si ca acestia isi vor sacrifica cetatenii cu zecile de milioane, fiind ferm convinsi ca asa vor castiga.
Iar peste 20-30 de ani Rusia si China vor fi asa niste ruine, incat nimeni nu-si va mai aduce aminte, nici unde sunt, si nici ca aveau arme nucleare.
Fata in fata cu razboiul, si cu certitudinea ca va trebui sa-i trimeata la macel pe iubitii lui cetateni francezi, Macron, pe drept cuvant supranumit si Micron, a incercat s-o ia inainte si sa puna mana pe UE.
Adica sa faca ceva, un fel de triumvirat ca in Roma antica, astfel incat Franta, Germania si Italia sa conduca, iar restul tarilor sa-i urmeze.
N-a reusit, nu de data asta, si nu el.
Dar va rog sa aveti certitudinea ca acest lucrul se va implini, ca Europa va deveni Noul Imperiu Roman, iar Mediterana va deveni iar, „Marae Nostrum”.
Si asta, cu voia, fara voia, sau cu nevoia, musulmanilor din Nordul Africii, si cu consimtamantul sau fata consimtamantul Israelului.
„Confederatia Terestra” va trece obligatoriu si prin faza agregarii pe continente, adica un SUA al ambelor Americi, o Uniune Aficana, una Asiatica, si una Europeana.
Cand Ciolos urla la actualii conducatori romani, ca acestia se impotrivesc noului drum al UE, el greseste si mai ales o face la ordin, dar el este entuziasmat de un viitor luminos al rasei umane. Ce nu intelege el, este ca n-o sa-l apuce. Si nici noi.
O sa fie si ala, dar numai daca rasa umana reuseste sa invinga Rusia si China fara folosirea armelor nucleare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu