miercuri, 5 martie 2014

Pe Putin l-a lovit damblaua !

Dupa ce a exportat sau vandut (?) 1 milion de evrei in Israel, de s-au trezit aia cu rusnaci care aveau doar un strabunic evreu si ala barbat, nu femeie, acum declara ca a vazut cu ochii lui zvastici in piata maidanului si toata presa ruseasca tipa ca in Ucraina puterea au preluat-o fascistii !!!
Si aoleu ce o sa pateasca minoritatile, precum evreii !
Pe de alta parte, masinaria de propaganda comunistoida zvoneste ca evreii au preluat puterea la Kiev !
Acum sa fim normali la cap, in piata aia or fi fost si evrei si fascisti si … calmuci si tatari si Dumnezeu mai stie ce de omenire, satula de saracie si furturile pe fata ale guvernantilor ucrainieni!
Ce este de notat, este declaratia rabinului Yaakov Dov Bleich, presedintele Federatiei Evreiesti din Ucraina, care a trimis o scrisoare deschisa liderilor rusi, cerandu-le sa puna capat agresiunii asupra Ucraine.
A doua chestie care trebuie notatra, este ca abia dupa inceperea ocupatiei rusesti in Crimea, peninsula a fost impanzita de mesaje antisemite, precum graffiti pe peretii unei sinagogi din capitala Simferopol.
Rabinul Misha Kapustin spune pentru ziarul israelian „Haaretz” ca:
“Rusii au invadat ilegal si trebuie sa fie intampinati cu opozitie”.
„Ca de obicei, evreii sunt invinuiti. Mi-e teama sa ma gandesc cum vor evolua lucrurile”, continua el.
Si eu spun de ani de zile acelasi lucru: urmeaza un nou Holocaust !
Si nu pentru ca evreii sunt de vina, ci pentru ca in toata lumea guvernantii sunt atat de imbecili, incat iar o sa dea vina pe evrei !
Si ca acum 70 de ani, n-o sa moara ceva miliardari evrei (care poate chiar comploteaza ceva mascari), ci “jidanul” ala mic si cu percini care munceste 24/24 si roaga la Iahve tot asa, in speranta ca n-o sa moara de foamen la pensie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu