sâmbătă, 24 august 2013

Despre portofele, apocalipsa, ziaristi, imbecilitate, evrei, americani si arabi !

Nu sufar de maladia aia cu teoria conspiratiei cu toate ca ...  daca mi-ar atarna portofelul cat al lui Bill Gates, macar cat al lui, pentru ca umbla vorba ca "e" unii care au de 1.000 de ori mai mult ca el, precis ar avea loc o fuziune neurala in creierasul meu atrofiat si mi-as dori o coroana. Macar a Pamantului, daca nu si cea a lui Marte !
Din fericire e ca o ceapa, multe "foi" si nimic intre ele.
Portofelul, nu creierasul !
Asa ca stau pe banca'n Cismigiu si privesc extaziat cum vine APOCALIPSA !
Nu apocalipsa prezisa de maiasi, de Nostradamus, de Rasputin sau nu mai stiu ce guru decedat de secole in India, ci apocalipsa imbecilitatii umane !

Sa ma explic.
Un nene, unul Murphy, zicea ca fiecare angajat promovat isi stinge limita incompetentei si finalmente se intoarce la munca "de jos".
Pentru ca ce altceva este, decat munca de salahor, de "excavator" lipovean, sa scri in nestire, sa citezi sau sa-ti trimiti de 5 ori pe zi "amicii" de pe facebook catre articole ce descriu mizeria umana din comunitatea tiganilor ?
Si nu catre mizeria in care traiesc furii de gaini, ci catre cea a autoincoronatelor tigve tiganesti !
Si ca sa nu existe dubii, ca sa nu ma acuze cineva ca o dau dupa piersic, rusinica doamna Angela Tocila !
Despre ceva romanas care a revolutionat ..."economia mondiala" nu puteati scrie ? Ar fi fost impotriva "curentului" ?

Sa lasam plaiurile autohtone si sa urmarim firul rosu al imbecilizarii populatiilor in ... Israel, unde s-a terminat concursul "Miss Holocaust", iar o doamana de "origine romana" a luat locul 2 !
Faptul ca marele ziarist de la Adevarul, dl. Arvunescu (o Doamne ce de comentarii s-ar putea face legat de nume), habar nu are ca evreii au o singura origine, de la primul patriarh Abraham incoace si multe tari de adoptie, nici nu mai conteaza pe langa sinistra gluma a organizarii acelui concurs !
Comemorarea evreilor ucisi de Hitler s-a implinit prin alegerea celui mai rotund posterior dintre "jidoavcele" scapate de la camera de gazare sau plutonul de executie!
Totul spre deliciul telespectatorilor, evrei sau nu, pentru ca nici nu pot sa-mi inchipui ca nu s-a transmis "world wide", cum pozeaza lasciv in sezlonguri si defileaza in costume de baie Piere Cardin, babaciunile de 80-90 de ani !
Imi si inchipui comentariile inainte de televoting:
- Eu o votez pe Rifaca, se tine bine, UITE ! Inca nu i-au ajuns tzatele in chiloti !

La antipozi, administratia Obama isi da masura perseverentei in aceiasi imbecilitate !
Urmare a indeplinirii planului cincinal si reusitei "Primaverii Arabe", prin care a adus toti extremistii musulmani la putere, pe intreg intinsul malului sudic al Mediteranei, vacarii au hotarat alarma de gradul zero si atacarea iminenta a Siriei !
Bolovanii din Arabia Saudita, Iordania, Emiratele Arabe Unite şi Turcia vor navali si ei in Siria, pentru ca ce poate fi mai inaltator decat sa omori alti musulmani in numele lui Allah !
Mai ales ca, acestor aliati ai americanilor, turul chilotilor le-a cazut in cizme de prea plinul firicii de islamistii extremisti si pauperi !
Foamea a fost motorul instalarii comunismului, din China pana in Cuba si tot foamea o sa instaleze extremismul musulman din India pana in Maroc !

Asa ca trebuie sa ma produc si eu :), amintind strigatul de lupta al istericilor musulmani, dotati cu kalasnicoave rusesti sau americane: Allah Akbar !!!
Ocazie cu care mai trebuie sa pun o intrebare.
Noi, noi romanii, cu cat o sa mai saracim participand la instaurarea "ordinei" in Siria ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu