joi, 23 martie 2023

Traiasca socialismul stiintific …….

 

Traiasca socialismul stiintific si tovarasul Nicolae Ceausescu, conducatorul nostru iubit, geniul Carpatilor, impreuna cu a sa sotie, savanta de renume mondial, Elena Ceausescu!

Da-ne Doamne noua painea noastra cea de toate zilele ..

A inceput din nou scandalul cu/pe ora de religie din scoli.

Asa ca toti PROSTII, IMBECILII SI DOREII, adica toti habotnicii, de manuta cu toti activistii comunistoizi, au inceput sa se contreze pe undele radio si pe net, daca e bine sau nu e bine, sa se faca religie in scoala.

Sau sa se dea religia ca proba la bacalaoreat.

Mai intai trebuie spus ca NU EXISTA personal didactic care sa predea „CEVA” care sa vorbeasca despre RELIGII, si sa NU indoctrineze in acelasi timp.

Toti „astia” care tin acuma orele de religie in scoli, sunt ori popi refulati, care n-au avut banul sa dea darul necesar obtinerii unei parohii „bune”, care n-au vrut sa plece din marile orase, sau sunt aia, alea, care „boscorodesc” de dimineata pana seara, pentru ca de fapt sunt plecati/plecate cu sorcova religioasa si n-au avut loc la seminarii si/sau nu vor sa se inchida in manastiri.

Adica sunt din aceia care vor sa fie si in car si in caruta, si cu „sula” in teleguta.

Altii nu exista, pentru ca religia nu se studiaza la „Litere” sau la „Arte”, cu toate ca de 10.000 de ani, 99,99% din operele de arta au subiect religios, sau macar trimiteri religioase.

Ultima suta de ani, cea in care propagandismul comunistoid s-a incontrat cu „Biserica”, adica cu INSTITUTIA Bisericii, nu-l mai pun la socoteala pentru ca a fost doar o incordare a ARMELOR si a genocidului la nivelul popoarelor si a clerului.

Ok, inainte a fost invers, a se vedea pogromurile religioase, cruciadele religioase, etc.

Deci avem, fata in fata, doua entitati care se lupta pentru creierele nostre, zic unii, pe sufletele noastre zic altii, si amandoua numara gologanii care trec invariabil de la cetatean catre stat, organizatii „cetatenesti” si/sau biserica.

Atat preotii cat si activistii, sunt de o imbecilitate crasa, de o incultura crasa, si unii si altii, fiind la fel de inepti in a explica materia celuilalt.

Biserica vrea o masa de imbecili credinciosi care sa se roage NUMAI PRIN REPREZENTANTII SAI la Dumnezeu si sa lase si banul, cat mai gros, adica antica zeciuiala evreiasca, iar organili statului si activistii vor sa educe ei cetatenii, in totala supunere si teama fata de stat si sa-i determine pe cetateni sa contribuie cu ultimul banut la „cresterea statului” adica a lor.

Si unii, si altii, vor sa stea in palate de 17.000 m2, ca Putin, ca tot il pusei azi, iar cetatenii sa fie robi pe mosia lor manastireasca sau colectivista.

Si da, este o batalie pe sufletele voastre, suflete care trebuie sa accepte o religie sau alta: crestinismul sau materialismul.

Si abia cand ai curajul sa-i trimit la origini, si pe unii si pe ailalti, abia atunci devi cu adevarat periculos, si se pune problema eliminarii tale din agora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu