sâmbătă, 19 aprilie 2014

Putin = Hitler !

Aceasta afirmatie a existat pe internet si in presa.
Nu-mi cereti “surse”, pentru ca sunt prea batran ca sa mai fac “fise de caz”.
Retin ideii si fapte si multumesc Domnului ca mai pot macar atata !
Daca si inteleg ce retin, e alta poveste !
Aia in care imi exprim dubiile despre cine e de vina si de ce se intampla acum, mazilirea evreilor in “Republica Populara Donetzk”
Cu multi ani in urma, Putin a decretat ca tot evreul din Rusia se poate intoarce cand vrea muschii lui la patria muma.
“Vestul”, i-a aruncat chiftele si portocale cu prastia lui Putin, pentru marele umanitarism dovedit si peste 1 milion de “Ivani” au luat drumul Israelului.
Spun “Ivani” si nu “Shtruli”, pentru ca Putin a hotarat ca un singur buniuc sau bunica determina caracterul evreiesc al cetateanului rus, ce devine automat produs de export.
Si pentru ca sunt damblagiu, imi aduc automat aminte cum i-a “iexportat” Ceausescu pe nemti si pe evrei, pe marcutze grele, din Romania.
Din cei peste 1 milion de Ivani ajunsi in Israel, poate doar 20% erau “jidani” cu adevarat, adica nascuti din mame atestate evreice pe X generatii, asa cum zice legea evreiasca !
Bine, aici mai putem fabula o tzara despre imbecilitatea unor clerici evrei (rabini) care condamna mai abitir “bitangul” nascut fara voia lui, decat autorii adulterului din care acesta s-a nascut !
Adulterii … isi platesc efectiv pacatul la Sinagoga cu bani, in timp ce bitangul este condamnat si spurcat timp de 10 generatii.
Dar … cum si noi avem pacatele noastre, sa nu ne bagam prea tare picioarele in ciorba evreiasca, ca nu e … corect politic !
Pai nu asa zice UE ? :)))
Una peste alta, marea majoritate a rusnacii ajunsi la Ierusalim, habarnisti in ale idisului, ivritului si in special in ale iudaismului, crestini ortodocsi SADEA de la muma lor, s-au trezit in alta lume.
Asa ca au pus de o “mica Moscova” si de un partid: “Nashe control” – Controlul nostru, care a si ajuns repejor cu deputati in Kneset ! :)
Eu cred ca de fapt a ajuns FSB-ul (KGB), dar eu sunt senil asa ca nu luati seama la ce spun.
Pentru ca asa e legea civila evreiasca, rusnacul debarcat pe aeroportul din Tel-Aviv nu poate sari in avionul de New York ca sa intregeasca “cumunitatea” de rusi din America.
Aia despre care 2 ambasadori rusi, inregistrati de CIA, glumeau ca e 10% din populatia Rusiei. :)
Adica, statul Israel da banul gros ca sa te stabilesti acolo, iti da si pe mama si pe tata, dar … sa-ti si faci armata acolo si sa-ti platesti pana la ultimul sekel creditele pt. scolarizare, casa, masa, tzoale etc.
N-ai nici o sanasa sa mai parasesti Israelul inainte de 10 ani !
Recunosc ca n-am inteles din prima de ce statul Israel, unde partidele “ortodoxe” (sustinatori ai Legii de acum 3.000 de ani) au un cuvant foarte greu cand vine vorba de votat ceva, a acceptat imoprtarea Ivanilor.
Apoi…. mi-am dat seama ca 1 milion de imigranti inseamna cel putin 0,5 milione de incorporabil in armata .. ACUM!
Asa ca statul evreiesc i-a facut lui Putin si un monument pt. “Armata Eliberatoare Sovietica” !
Si sa ne intoarcem la neintelegerrea mea !
Oare de ce pulifricii (lui Putin) care au infiintat “Republica Populara Donetzk”, le-au cerut evreilor din estul Ucrainei sa se inregistreze ca pe vremea lui Hitler si sa mai si dea banul pentu asta ?
Mie mi se pare absolut normal ca Putin sa doresca refacerea teritoriala a Uniunii Sovietice de acum … 30 de ani !
Si eu cand am vise “erotice”, vad Romania cat Dacia antica, de la Balaton pana la Nipru si de la jumatatea Bulgariei pana la jumatatea Ucrainei.
Dar, cand ma trezesc …. imi vad de treaba mea: fac cafeaua la muierile din casa, haranesc animalele din curte etc. ca sa am liniste inca …10 ani ! :)
Deci nu e vorba de “liniste” ci de cu totul altceva: de epurare etnica !
Putin accepta doar evreii care cotizeaza, nu si pe cei care militeaza, ca Soros ! :)))
(ca am eu niste retineri fata de asta care n-a avut nici o jena sa darame economi nationale, ca sa se imbogateasca, e alta poveste )
Pe net, scriu unii, ca si Hitler mai intai i-a rugat pe evrei sa emigreze iar asociatiile evreiesti dadeau “Ausweis” pentru emigrare doar la cei bogati sau vanjosi.
Cum ar veni, doar cei destepti, ca doar de aia aveau bani si cei sanatosi trebuiau sa ajunga in viitorul Israel !
O fi !
Si Hitler a pastrat, se zice, ceva evrei care cotizau din greu !
Deci, dincolo de “mitologia urbana”, Putin vrea o Rusie Mare fara minoritati care deranjeaza.
In speta fara” jidani” !!!
Ca e clar ca vrea Ucaina de est, si daca se poate, fara cei 0,2% evrei “descurcareti” sau prea guralivi !
Daca nu stiati, va spun eu.
Amanta lui Hitler, Eva Brown era o bitanga evreiasca. S-a demnonstrat cu studii genetice.
Hitler este urmasul unui bitang eveu ! Stramoasa, servitoare in casa, s-a cotzait cu fiul unei bogate familii evtreiesti.
Copii vostri o sa afle, poate, ca si Putin este un bitang !
Nu mai sarait gardul la vecine pentru ca bitangii vostri, o sa va omoare nepotii ! :(((