duminică, 12 ianuarie 2014

O sa-ti ia si vaca !

Bai Gheorghe, bre Ioane, o sa-ti ia si vaca !!!

Fabricantii de lactate cu enzime binefacatoare :( continua lupta pentru scoaterea vacilor din gospodariile romanesti, mana in mana cu UE !

"Este comic că aceasta schimbare va avea loc în numele sănătăţii publice, urmând ideea că, dacă producţia de lapte într-o gospodărie nu respectă regulile de igienă cele mai elementare, industria este, în ceea ce o priveşte, absolut curată" – asta nici mutu n-o mai crede !
Ceea ce veţi vedea însă pe piaţă – ceea ce vedeţi deja – sunt produse lactate mult mai nocive decât vor fi fost vreodată produsele unei gospodării, produse poluate şi falsificate în funcţie de interesele economice ale unei industrii agro-alimentare devenite atotputernică."

Patrick Marcolini - Docteur in filosofie - Universitatea Toulouse II
http://sniadecki.wordpress.com/2013/02/22/marcolini-roumain/#more-1027

Scrisoare lui Patrick Marcolini catre taranii romani este poate mai veche (martie 2007) dar in deplin acord cu "Directivele NKDV" din 1947 !
http://www.dsclex.ro/presa/directivele_nkdv.htm

Una peste alta, pentru a stapani populatiile, "alesii neamurilor" mama in mana cu matile corporatii, se straduie sa distruga orice inseamna "mestesugar", adica agricultor, tamplar sau "bricoleur".
A putea sa-ti produci singur mancarea, sa bei apa din fantana, sa-ti repari singur o ... sapa, este inadmisibil pentru ei !
Pentru ca le scapi din mana, nu te mai pot controla !
Taranul care iti aduce acasa un kil de lapte, de branza, de "cascavea" sau un kil de carne din porcul taiat de el, este cosmarul ce nu-i lasa sa doarma linistiti !

N-o am cu teoriile conspiratiei, dar stau si observ de peste 50 de ani.
1. Se inventeaza orice ca toata productia de hrana sa fie in mainile "industriei agro-alimentare". Inebunesc romanii, se inchid "cantinele" ! "Cantinele" pe care pana si Ceausescu dorea sa se introduca in Romania !
2. Vrei nu vrei, patronul iti baga banii pe card. Mai mult, am citit despre tari care vor sa elimine complet "moneda", asa ca ... daca ti se pune pata si incepi sa tipi contra "sistemului", nu trebuie nimic altceva decat sa apese unu pe 2 butoane si ramai Lefter Popescu ! N-o fi legal. Si daca nu e, ce ? Nu se poate intampla ?
3. In America, sursele/rezervele NATURALE de apa pot fi particulare ! Adica : - Alo, domnu' ti-ai facut fantana in panza mea freatica, ia meri matale si bea din alta parte ! Sau cumpara de la mine, daca vreau sa-ti dau !
Acum e agitatie mare sa se legifereze chestia asta si in Europa lui UE!
4. Vrei sa-ti produci curent de unul singur, de la Soare ? Scoate matale o caruta de bani pe 8-10 panouri fotovoltaice si i-ati picioarele la spinare pentru 5.000 de avize si aprobari !

Indiferent cum s-o numi chestia asta, Noua Ordine Mondiala sau Noul Sclavagism Mondial, treaba e clara: cetateanul NU TREBUIE sa poata supravietui in afara "sistemului" si nu trebuie sa aiba CUNOSTINTELE necesare pentru a supravietui !!!!

Si acum, dupa toate astea pe care vi le-am povestit, vin si eu si intreb ca ...oligofrenul: daca se intampla o nenorocire, un cataclism, o ... minune cosmica, si ramanem fara curent electric DOAR 3 luni, cam ce credeti dumneavoastra ca se intampla ?
Eu cred ca in Romania, 80% din populatie moare de foame sau se omoara pentru o bucata de paine !
Asa ca ma intorc la ce spunea Patrick Marcolini despre romani:
"Prieteni români, sunteţi cunoscuţi pentru capacitatea voastră de a vă ţine deoparte de determinările aprige ale istoriei, de a „boicota istoria” cum scrie undeva filosoful Lucian Blaga."

Cine crede ca sunt beat manga si nu mai stiu ce vorbesc, sa citeasca raportul comandat de Pentagon unor experti:
Ce-ar fi daca ....am avea o brusca schimbare de clima ?
http://adevarul.us6.list-manage1.com/track/click?u=9f67c860abbc0f9bffe4c9658&id=11a6af16e5&e=6119855867

Pai n-ar fi nimic nou !
In afara de faptul ca de data aceasta, miliarde de oameni si nu cateva mii, vor fugi catre sud si vor muri de foame !

"Incalzirea globala" perorata de Al Gore si de pulifricii ecologisti din Romania, este doar o gaselnita politica necesara adunarii de voturi !
Pamantul, Omenirea, TREBUIE sa se intoarca la normalitate, adica la ghetari pana la paralela 40 !!!
De ce ?
Pentru ca Pamantul se afla intr-o etapa "glaciara", cu mici puseuri de febra "interglaciara", adica mai calde, cum am beneficiat noi, in ultimii 15.000 de ani.
Au fost "Interglaciare" multe (in istoria climatologiei) si bine cunoscute de oamenii de stiinta, dar ne-explicate si promovate in mass-media, pentru ca nu ajutau cu nimic la stapanirea populatiilor !

Cine vrea sa-i supravietuiasca "neamul", sa invete cand trebuie arat, semanat si cules !

marți, 7 ianuarie 2014

Nu-mi mai dati poke !

and eram june arhitect de 27 de anisori, la ... Slobozia, capitala de ce dracu era pe vremea aia, probabil judetul Ialomita, statul si partidul mi-au dat garsoniera la nici 15 metri in spatele celebrului IPJ Ialomita . (Institutul de proiectare Judetean) .

Cum in 90% din timp, faceam naveta la Bucale, mai lasam la servici, pe planseta si la vedere, cheile de la garsoniera. Asaaa, ca sa arat si eu ca, sau sa ma dau si eu, boer Bibescu de Calea Victoriei !
Acum sa nu anticipati ca urmeaza sa povestesc ce se intampla cand dormeam in garsoniera aia !
Vreau sa va povestesc cum era cu "poke" pe vremea aia !
Unui sef de atelier ii cazuse mucul dupa o desenatoare tiganca. Mama...., si erau niste tiganci la Slobozia, cum nici n-a visat ca exista bulache ala cu .... SF-ul lui: "La tiganci" !
Cine stie cunoaste, Mircea Eliade nici macar n-a pus mana pe o tzata de tiganca !
Matasea Orientului a trebuit sa se aplece acum 1.000 de ani, sa abdice, in fata superbei texturi catifelate, lucitoare si inaltatoare, a tzatei de tiganca de Slobozia.!
Asa ca onor seful meu de atelier s-a gandit el ce sa-a gandit si mi-a zis ca a invitat 10 gagici si cativa colegi la mine in garsoniera, ca sa jucam "poke".
Acum nu vreau sa insist asupra a cat de imbecil eram la 27 de ani, adica atunci cand am acceptat partida de "poke", asa cum n-o sa insist si nici n-o sa va povestesc cine a inchis cu cheia dulapul, dulapul in care un onorabil domn, mai tarziul arhitrect sef al capitalei se regula cu o desenatoare.
In ziua aia, eu aveam o "faza" pe un santier, colegii arhitecti stiu ce e aia "faza", asa ca nu pot sa va povestesc cine, cum si in ce fel l-a scos din dulap, pe viitorul conducator al destinelor arhitectonice ale capitalei.
Na, Alzhaimerul isi spune cuvantul in loc sa va povestesc despre cum se "poke" acum 35 de ani, tigancile la Slobozia, balaresc despre ce-au facut 20 de ani mai tarziu niste comunistoizi impotenti in ale arhitecturii !
Deci, versiunea comunistoid-onanista a actualului "poke", insemana in capul imbecililor ajunsi la "putere" (locala) pe vremea aia, fugaritul gagigilor prin garsoniera MEA, si pleznit palme peste curul lor !
Asa cum era normal, inevitabil, irefutabil, etc., seful meu de sectie a divortat, aia pe care pusese ochii si-i tragea palme pe cur (superb cur) a divortat si ea de tiganul ei, asa ca eu am renuntat sa mai las cheile de la garsoniera pe planseta, ca sa nu mai aiba nimeni "tentatii", si in urmatorii 2 ani m-am ocupat de DOAR de "curul" meu ! :))))
Morala:
Inteleg ca ma iubiti, inteleg ca face bucile mari nu mai stie ce sa inventeze ca sa ne dam palme peste cur, unul la altul, dar va rog sa ma intelegeti: MIE, inca imi plac mizdele, nu cururile !
Si sper, INCA sper, ca imbecilitatea numita "corectitudine politica" promovata de UE, n-o sa ma oblice sa va regulez in CUR !

ASA CA VA ROG FRUMOS : nu-mi mai dati poke ! :)