miercuri, 27 iunie 2012

Iubesc "Gimnastica" .... mai mult ca altii !

 Aparu unu pe +Googale, unu a lu' Nistor, zis Gabi, adicatelea Gabriela, ca asa se poata de cand cu unitatea in diversitate, de nu mai sti daca persoana e ambidextra sau pluri-sexuala, care vrea sa ne convinga sa sustinem gimnastica.
 
Mai sa fie, pai de 22 de ani tot gimnastica se face in Romania, la bara, la paralele, la inele, la bratati dacice, la aruncatul cu banca .... in familie.
Azi ti-ai dus la banca, cu economiile familiei, maine nu mai e, ca s-a aruncat cu ea, in brate la cine trebuie din neamurile "sportivului".
 
Azi sportiv de marca la sol, la sapat transee partinice si peste noapte medaliat cu aur la aruncat cu casele in ochii populatiei.
Arunci 7 case, ai indeplinit baremul si ai dreptul sa te viziteze matusile cu parinti iubitori ai culturii ruse.
Alergi bine la 400 m garduri, iti depasesti rudili, castigi proba de noduri, adica de imbrobodit babe, iei premiul intai, adica iti da matusa Tamara medalia de aur in valoare de 400.000 de euro !
Faceti gimnastica baieti si aspirati la medalia de aur la Decatlon.
 
Cea mai complexa proba de gimnastica din lume: alergare dupa bani, saritul in carca altora,  saritura in varful ierahiei, alergatul peste obstacolele legale 110 ani, tragerea in teapa a populatiei (se poate folosi si sulita), saritul parleazului (se poate folosi prajina), alergatul de rezistenta timp de 1500 ani prin culoarele Parlamentului si nu in ultimul rand aruncarea ciracilor in puscarie si trasul cu arma.
Traiasca Gimnastica !